unija 12.09.06, 09:52 Glownie chodzi mi o dzielnice Czuby, ale jesli nie ma tam godnej polecenia to gdzie indziej moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: jaka szkola jazdy polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 10:00 Witam, Polecam ''KULKE'' na Hutniczej zaraz koło ośrodka egzaminującego...Młoda wykfalikowana kadra,miła atmosferka ...Polecam w 100% Im nie jest obojętne jak nauczysz sie jezdzic uwiesz :)....Decyzja należy do Ciebie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepper Re: jaka szkola jazdy polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 10:23 ja polecam kleksa na nadbystrzyckiej.instruktorzy mieszani dziewczyny i chlopaki.mila atmosfera:) Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczki Re: jaka szkola jazdy polecacie 12.09.06, 12:33 "Ela" na Lipowej: www.ela.lublin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ana_01 Re: jaka szkola jazdy polecacie 06.02.07, 01:15 Zgadzam się z przedmówcą... Zdecydowanie Ela..Nauczyli mnie ( a dokładnie p.Darek),mojego brata, kolege i 2 koleżanki i wszyscy cudnie śmigamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja775 Re: jaka szkola jazdy polecacie 05.02.07, 21:32 POLECAM "TEST" NA LSM-IE NA UL. STRUGA Odpowiedz Link Zgłoś