Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy RTV Euro AGD

06.09.06, 11:29
Czy może ktoś z Was zamawiał sprzęt ze sklepu internetowego RTV Euro AGD?
Wydaje mi się, że ceny mają niższe niż w salonach firmowych, ale nie wiem,
jak to wygląda z jakością obsługi: terminowość, jakość dostarczonego sprzętu
(tzn. czy nie zniszczony) itd. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 23:10
      Najlepiej skorzystać z porównywarki cen:
      www.ceneo.pl
      • ika2409 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 09.09.06, 16:59
        polecam sklep www.maximedia.pl wlasnie kupilam u nich 4 sprzety do kuchni i
        jestem zadowolona z cen i uslug
        • Gość: jam Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.acn.waw.pl 09.09.06, 21:33
          Może są tansze produkty niz w salonach ale o ceny nizsze niz w EURO RTV AGD nie
          trudno, przeciez tam w porownaniu do jakiegos MM czy innego marketu jest
          straaasznie drogo, nie mówiąc już o porównaniach do cen ze sklepów
          internetowych. To że RTV euro AGD ma cały czas "obnizki" nic nie znaczy. te
          skreślone ceny (żekomo niby przed obznika) sa z kosmosu.
          • basia.z Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 09.09.06, 23:17
            No tak, ale w innych sklepach zaplace za dowoz lodowki 100-170zl, a tu 39.
            (Niestety, dostawa 150km od W-wy), wiec ceny np. w Maximedia przestają być dla
            mnie konkurencyjne. Chodzi mi o to, czy ktoś korzystal z tego sklepu i jakie ma
            wrażenia.
            • Gość: k Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 23:30
              jaką lodówkę chcesz kupić i za ile?
              • Gość: ewa Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.aster.pl 11.09.06, 23:25
                trzy lata temu kupilam cale wyposarzenie kuchni w sklepie internetowym
                www.agdrtv.com.pl (z numeru telefonu wywnioskowlam ze centrale maja gdzies na
                Mokotowie), jako ze zakup byl na duza sume to jeszcze dali mi spory upust w
                stosunku do cen na stronach internetowych (negocjacje przez telefon) i
                transport byl za darmo. Sprzet wczesniej wybralam w 'normalnym' sklepie wiec
                wiedzialam co chce i dokladnie to dostalam. A ceny mieli przynajmniej wtedy nie
                do przebicia w zadnym innym zwyklym sklepie. Jedyna niedogodnosc to ta ze nie
                moglam placic karta i cala sume musialam wreczyc w gotowce przy odbiorze w
                domu, ale moze to sie juz zmienilo?
                Polecam takie zakupy.
    • agata.dabrowska2 Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD 22.09.06, 12:19
      Witam
      My teraz kupiliśmy w tym sklepie całe AGD do domu i jestem bardzo zadowolona,
      skorzystaliśmy z promocji ale dowiadywaliśmy sie czy ten promocyjny sprzęt jest
      z ekspozycji czy z magazynu...dostawa była w terminie i bez komplikacji
      pozdrawiam
    • Gość: Max Re: Sklep internetowy RTV Euro AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:33
      Sporo z żoną kupujemy przez internet (allegro i sklepy). Ostatnio z AGD
      kupiliśmy okap kuchenny w firmie www.globalo.pl i krzesełka do kuchni w
      www.skleptd.pl Proszę zawsze czytać recenzje, dzwonić, pytać. Często mało
      znane sklepiki oferują znacznie taniej niż te z pierwszych stron wyszukiwarek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka