Dodaj do ulubionych

Wywalam post a wywala caly watek:(

03.09.05, 23:29
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=112&w=27470508&a=28571045 -> chcialem usunac ten post, zaznaczylem ktory i wycialem, ale niestety wycielo mi caly watek, a tego nie chce. Mozna to jakos inaczej zrobic? Dzieki za pomoc i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 03.09.05, 23:35
      Pewnie zaznaczyłeś pierwszy post?
      • olus_stad Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 03.09.05, 23:43
        Nie, tylko ten ktory chcialem wywalic. Po czym zrobilo sie tak, ze w watku ten jeden post byl przekreslony, inne okej. Ale nie widac tego watku na glownej.
        • giwi Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 04.09.05, 01:18
          A nie był przypadkiem skreślony post ostatnim? Bo może tak było, że ostatni od przedostatniego jest oddzielony latami swietlnymi i po prostu spadł nisko? Jeśli nie, to rzeczywiście dziwne, bo u mnie jest dobrze.
          • olus_stad Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 04.09.05, 09:23
            Mam siedem 'okienek' do wyboru, bo w watku jest siedem postow. Pierwsze okienko to pierwszy opost, drugie to drugi itd. Interesuje mnie post siodmy, ostatni. Zaznaczam okienko siodme i daje 'usun'. Niestety nie widac calego watku po wejscu na storne glowna forum, w ogole nie widac watku. Co robic?

PS Przed chwila zrobilem to samo, czyli najpierw przywrocilem ten skasowany post i pojawil sie znow caly watek, a pozniej skasowalem ten siodmy post i znow caly watek padl.
            • if_ona Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 04.09.05, 16:53

a który to wątek?
              • olus_stad Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 04.09.05, 18:32
                To ten watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=112&w=27470508 . Wszsytko juz gra:)
                • if_ona Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 04.09.05, 18:49
                  olus_stad napisał:

> Wszsytko juz gra:)

Ano wiem ;) wczoraj też był tam gdzie trzeba ;) chciałam się tylko upewnić że o
                  ten własnie wątek chodziło ;)
                  • olus_stad Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 04.09.05, 20:47
                    Takze wiesz co za blad zrobilem:) Stupid me:)
    • jabbur Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 04.09.05, 17:09
      Wygląda, że udało Ci się :)
      j/a
      • olus_stad Re: Wywalam post a wywala caly watek:( 04.09.05, 18:31
        Sorki, jakis niedorozwoj ze mnie:) Juz wszystko wiem i wszystko dziala, sorki za klopot i dzieki za pomoc:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka