pozarski 26.09.08, 14:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=85189495 na Oslej? Przerwaliscie mi dialog z Jola.;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugie_wcielenie Re: Z jakiej okazji ten watek znalazl sie 26.09.08, 14:31 reklama konkurencyjnego portalu ;] pewnie wysla cie tam skad wziales te informacje, jesli koniecznie chcesz o tym podyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Z jakiej okazji ten watek znalazl sie 26.09.08, 14:34 To nie ja rozpoczalem dyskusje (nie mam praw watkowicza na FK) i, prawde powiedziawszy, nie czytam onetu (chyba ze podlinkowany).;) Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Z jakiej okazji ten watek znalazl sie 26.09.08, 17:48 niemniej informacja znajduje sie pod linkiem, a chyba o tym byla mowa w watku. ps. wp, a nie onet, ale to chyba jedna chwala. ps.2. wlasciwie, to przeczuwam, ze wysla cie na osla. teoretycznie powinni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Z jakiej okazji ten watek znalazl sie 26.09.08, 20:16 Mnie interesowala dyskusja z Jola. Teraz przynajmniej nazwala mnie milym Panem. Cos jednak zyskalem.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Z jakiej okazji ten watek znalazl sie 26.09.08, 17:33 Mój miły Panie, tak to bywa. Niezbadane są wyroki i i działania admilicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nic nie rozumiesz 26.09.08, 20:08 Co gorzej ja tez nie rozumiem dlaczego moj watek wyladowal na osle: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=85204515 Delegat administracji wyjasnil mi,ze zanizylem ceny biletow. Czyzby znow tylko o forse chodzilo? PF Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nic nie rozumiesz 26.09.08, 20:14 Przynajmniej uznaj,ze ci Dana dala niezla lekcje,co?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Nic nie rozumiesz 26.09.08, 20:27 Co ty? Poleciaem od razu na strone "money exchange" i mi wyszlo, ze 80 Euro to 116 USD. Sam bym zabulil 116 USD za koncert Makki. Z drugiej strony, bylem kilka lat temu z corka na "Hard days night" w klubie filmowym. Ja sie podniecalem i rzucalem na fotelu kinowym a ona podsypiala. Ona pewnie tyle by za koncert Makki nie dala. PF Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nic nie rozumiesz 26.09.08, 20:54 Nigdy nie bylem fanem bitelsow. Deep Purple, Moody Blues, no i Pink Floyd, of kors. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Nic nie rozumiesz 26.09.08, 21:09 Mlody blues, why not. Pink Floyd "wall" owszem owszem, "money" czemuz nie. Ale powiedz sam, zeby 200 piosenek tak spod smyka napisac i to TAKICH piosenek... A w nagrode za nienajgorszy gust: tinyurl.com/4rr86y Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nic nie rozumiesz 26.09.08, 22:51 pozarski napisał: Nigdy nie bylem fanem bitelsow. Deep Purple, Moody Blues, no i Pink Floyd, of k ors. Nie lubisz orkiestry Pinka Flojda?? I jak Cię nazywać Miłym Panem ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nic nie rozumiesz 26.09.08, 23:15 JA NIE LUBIE? Jolu,czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem? Jestem zszokowany. Pinka F. wprost uwielbiam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nic nie rozumiesz 27.09.08, 08:35 Ty mi giwią nie dokuczaj, umiem ze zrozumiem,gorzej bez okularów. Mylą mi się czsYma kropki z przecinkami i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Nic nie rozumiesz 27.09.08, 13:50 dziwi mnie, ze najpierw przyklepali, a potem jednak spuscili. niebywale wrecz. czyzby sami z siebie oslow robili ? ?? Odpowiedz Link Zgłoś