Dodaj do ulubionych

lokal na wesele w rzeszowie

06.08.05, 02:48
gdzie zrobic wesele w rzeszowie
okolo 70 - 80 osob
cos niebanalnego i eleganckiego
co myslicie o Dworze Ostoya w Jasionce?
albo Dworku na dabrowskiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Były Pan młody Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.res.pl / 82.160.26.* 06.08.05, 08:03
      Wszystko zależy od kasy:
      ad 1. Ostoya- Super tylko zapytaj czy będziecie jedyni czy będzie jeszcze inna
      impreza oprócz Waszej.
      ad 2.Dworek-to samo.
      Polecam Sabatini(Piłsudskiego na przeciw Z.U.S.u)Byłem i świetne weselisko .
      • Gość: wafel Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 195.117.241.* 06.08.05, 09:20
        Polecam dworek na dąbrowskiego. Byłem tam kilka razy na weselach i było
        wszystko super przygotowane.
    • Gość: Alina polecam restauracja rarytas i bar u szefa IP: *.osk.enformatic.pl 06.08.05, 09:32
      byłam tam pare razy super
    • Gość: moniczka Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:57
      w ostoyi niezwykle niemiły włąścieiel liczy się tylko kasa i nic więcej, w
      dworku na dąborwskiego niezwykle miło, obsługa bardzo dobra - polecam
      • Gość: jerry Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 82.177.97.* 06.08.05, 10:42
        potwierdzam w OSTOY brak kultury Dworekj super
      • Gość: vince Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 82.177.97.* 06.08.05, 14:31
        Też odradzam Ostoje, słyszałem same niepochlebne opinie.
    • Gość: Iwona Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 82.177.97.* 07.08.05, 10:07
      Zdecydowanie Dworek pelna kultura i pyszne jedzonko
      • Gość: dziodson Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 80.51.255.* 07.08.05, 14:53
        ale lipa .krypto reklama jak ch... w zyci przez takie cos do tego lokalu przy ulicy (dworek) nie pójde. IP: 82.177.97. czyli ta sama osoba i w sio. jak juz piszesz z jednego IP to przynajmniej pisz o swoich zaletach a nie o wadach konkurencji bo WSTYD!!!!!!!!
    • Gość: linka Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:57
      w Dworku jest bardzo przyjemnie, wystarczy pójść tam nawet na kawe :) w Dworze
      nie byłam ale nie mam ochoty po tym co słyszałam od pracującej tam dziewczyny i
      po przypadkowym poznaniu właściciela. niestety nieprzyjemne wspomnienie
      zostało. radze pojechać, sprawdzic samemu, poprosić o przekąske i dokonać
      wyboru :)
    • Gość: basia Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.szpitalmsw.rzeszow.pl / *.szpitalmsw.rzeszow.pl 09.08.05, 10:28
      Też planowaliśmy wesele w Dworze Ostoya. Jednakże sposób w jaki nas
      potraktowała obsługa daje wiele do życzenia. Na dzień dobry bardzo
      niemiła "recepcjonistka", póżniejsza rozmowa z właścicielem czy kierownikiem
      okazała się wielką farsą. Na proponowane menu czekaliśmy chyba godzinę, bo pan
      wymyślał naprędce jakies dania. Brak profesjonalizmu, brak podstaw kultury,
      manier i taktu.

Również odwiedziliśmy Dworek przy. ul. Dąbrowskiego - miła obsługa, od razu
      zaproponowano nam coś do picia, dostaliśmy od ręki proponowane menu. Ale ten
      lokal ma tylko jedną wadę - jest za mały na 70 osób, a szkoda.
      • Gość: leela1 Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 82.112.134.* 09.08.05, 15:34
        a co myslicie o Nowym Dworze w Swilczy?
        • Gość: basia Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.szpitalmsw.rzeszow.pl / *.szpitalmsw.rzeszow.pl 10.08.05, 13:29
          Widzę, ze dla Ciebie "cos niebanalnego i eleganckiego" ma miec w nazwie dworek
          tudzież dwór. Więc masz niewielki wybór w okolicach Rzeszowa.

Akurat robienie wesel w lokalach, które mają w swej nazwie dwór czy cos w tym
          stylu jest dość banalnym pomysłem, ale to przecież nieistotne - taka mała
          dygresja.

"Nowy dwór" - zaskoczył mnie wygląd tego budynku z zewnątrz, przez spory czas
          rozglądałam się, gdzie tu jest ten dwór. Zapewne dlatego nazywa sie "Nowy..."
          bo jako takiego dworu to raczej nie przypomina, to pewnie jakis zamysł
          artystyczny, którego raczej nie rozumiem.

Po napisaniu do nich odpowiedź dostałam już następnego dnia - pocztą
          elektroniczną przesłano mi proponowane menu, ilości dań i ceny. Było nawet
          wyliczenie np. ile wędlin przypada na jedną osobę. Podejście profesjonalne. Na
          koniec podziekowanie za zainteresowanie i takie tam uprzejmosci.

Obsługa bardzo miła, rezerwacji trzeba dokonywać na ponad rok wczesniej - więc
          chyba jest ok:-)
    • bolek_rz Re: lokal na wesele w rzeszowie 09.08.05, 15:41
      Wlascicielem Ostoyi jest pan któremu jeszcze kilka lat temu słoma z butów
      wystawała. Teraz ma pieniadze i mysli ze jest panisko. Niestety zasobność
      portfela ma sie nijak do kultury osobistej.
    • leela1 Re: lokal na wesele w rzeszowie 10.08.05, 13:28
      zaarezerwowalam wstepnie Nowy Dwor w Swilczy
      • leela1 Re: lokal na wesele w rzeszowie 10.08.05, 22:13
        wszystko tam wyglada tak ladnie
        byl tam ktos moze na weselu?
        • Gość: upupup Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.busdsl.jtibs.net 11.08.05, 10:28
          podciagam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka