leela1 06.08.05, 02:48 gdzie zrobic wesele w rzeszowie okolo 70 - 80 osob cos niebanalnego i eleganckiego co myslicie o Dworze Ostoya w Jasionce? albo Dworku na dabrowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Były Pan młody Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.res.pl / 82.160.26.* 06.08.05, 08:03 Wszystko zależy od kasy: ad 1. Ostoya- Super tylko zapytaj czy będziecie jedyni czy będzie jeszcze inna impreza oprócz Waszej. ad 2.Dworek-to samo. Polecam Sabatini(Piłsudskiego na przeciw Z.U.S.u)Byłem i świetne weselisko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 195.117.241.* 06.08.05, 09:20 Polecam dworek na dąbrowskiego. Byłem tam kilka razy na weselach i było wszystko super przygotowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina polecam restauracja rarytas i bar u szefa IP: *.osk.enformatic.pl 06.08.05, 09:32 byłam tam pare razy super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:57 w ostoyi niezwykle niemiły włąścieiel liczy się tylko kasa i nic więcej, w dworku na dąborwskiego niezwykle miło, obsługa bardzo dobra - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 82.177.97.* 06.08.05, 10:42 potwierdzam w OSTOY brak kultury Dworekj super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 82.177.97.* 06.08.05, 14:31 Też odradzam Ostoje, słyszałem same niepochlebne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 82.177.97.* 07.08.05, 10:07 Zdecydowanie Dworek pelna kultura i pyszne jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziodson Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 80.51.255.* 07.08.05, 14:53 ale lipa .krypto reklama jak ch... w zyci przez takie cos do tego lokalu przy ulicy (dworek) nie pójde. IP: 82.177.97. czyli ta sama osoba i w sio. jak juz piszesz z jednego IP to przynajmniej pisz o swoich zaletach a nie o wadach konkurencji bo WSTYD!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:57 w Dworku jest bardzo przyjemnie, wystarczy pójść tam nawet na kawe :) w Dworze nie byłam ale nie mam ochoty po tym co słyszałam od pracującej tam dziewczyny i po przypadkowym poznaniu właściciela. niestety nieprzyjemne wspomnienie zostało. radze pojechać, sprawdzic samemu, poprosić o przekąske i dokonać wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.szpitalmsw.rzeszow.pl / *.szpitalmsw.rzeszow.pl 09.08.05, 10:28 Też planowaliśmy wesele w Dworze Ostoya. Jednakże sposób w jaki nas potraktowała obsługa daje wiele do życzenia. Na dzień dobry bardzo niemiła "recepcjonistka", póżniejsza rozmowa z właścicielem czy kierownikiem okazała się wielką farsą. Na proponowane menu czekaliśmy chyba godzinę, bo pan wymyślał naprędce jakies dania. Brak profesjonalizmu, brak podstaw kultury, manier i taktu. Również odwiedziliśmy Dworek przy. ul. Dąbrowskiego - miła obsługa, od razu zaproponowano nam coś do picia, dostaliśmy od ręki proponowane menu. Ale ten lokal ma tylko jedną wadę - jest za mały na 70 osób, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leela1 Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: 82.112.134.* 09.08.05, 15:34 a co myslicie o Nowym Dworze w Swilczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.szpitalmsw.rzeszow.pl / *.szpitalmsw.rzeszow.pl 10.08.05, 13:29 Widzę, ze dla Ciebie "cos niebanalnego i eleganckiego" ma miec w nazwie dworek tudzież dwór. Więc masz niewielki wybór w okolicach Rzeszowa. Akurat robienie wesel w lokalach, które mają w swej nazwie dwór czy cos w tym stylu jest dość banalnym pomysłem, ale to przecież nieistotne - taka mała dygresja. "Nowy dwór" - zaskoczył mnie wygląd tego budynku z zewnątrz, przez spory czas rozglądałam się, gdzie tu jest ten dwór. Zapewne dlatego nazywa sie "Nowy..." bo jako takiego dworu to raczej nie przypomina, to pewnie jakis zamysł artystyczny, którego raczej nie rozumiem. Po napisaniu do nich odpowiedź dostałam już następnego dnia - pocztą elektroniczną przesłano mi proponowane menu, ilości dań i ceny. Było nawet wyliczenie np. ile wędlin przypada na jedną osobę. Podejście profesjonalne. Na koniec podziekowanie za zainteresowanie i takie tam uprzejmosci. Obsługa bardzo miła, rezerwacji trzeba dokonywać na ponad rok wczesniej - więc chyba jest ok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: lokal na wesele w rzeszowie 09.08.05, 15:41 Wlascicielem Ostoyi jest pan któremu jeszcze kilka lat temu słoma z butów wystawała. Teraz ma pieniadze i mysli ze jest panisko. Niestety zasobność portfela ma sie nijak do kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
leela1 Re: lokal na wesele w rzeszowie 10.08.05, 13:28 zaarezerwowalam wstepnie Nowy Dwor w Swilczy Odpowiedz Link Zgłoś
leela1 Re: lokal na wesele w rzeszowie 10.08.05, 22:13 wszystko tam wyglada tak ladnie byl tam ktos moze na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upupup Re: lokal na wesele w rzeszowie IP: *.busdsl.jtibs.net 11.08.05, 10:28 podciagam Odpowiedz Link Zgłoś