Dodaj do ulubionych

Litewska Euro-apteka we Wrocławiu?

IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 31.03.05, 19:13
Jestjakaś?
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? 31.03.05, 19:36
      zdaje się, że w nowodworskiej Biedronce jest Euro-Apteka, ale czy ona litewska
      to nie wiem.
      • Gość: xy Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: 80.50.49.* 31.03.05, 20:15
        Apteki tej sieci są jednymi z najtańszych, we Wrocławiu chyba jest na ul. Oławskiej wraz drogerią.
        • Gość: Basia Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.03.05, 20:38
          Euro apteka jest w Biedronce na Strzegomskiej przy krzyzowce na Nowym Dworze i
          jest ona litewska.
          • Gość: kami fajnie dziex za odpowiedzi IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 31.03.05, 21:37
            dla wszystkich
          • metnia Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? 31.03.05, 21:51
            czy tabletki anty tez sa tam tansze?
    • truktor Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? 31.03.05, 22:26
      Jest jedna na Nowym Dworze w Biedronce, ta na Oławskiej nie jest Euro tylko inna
      siec. A co do cen jest różnie, leki z promocji, są tanie głównie te na recepte.
      Pozostałe poza promocja często bywaja droższe.
      • Gość: Iza...belka Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.03.05, 23:10
        tu się nie zgodzę- poważnie ceny są sporo niższe, zarówno tych na recepty, jak
        i bez
        Przykład z wczoraj- Mercilon ( u mnie na osiedlu 31,40) tam 27
        Kwas Foliowy ( u mnie- jakieś 5 zeta) tam 2,06.

Jest na prawdę dużo taniej, opłaca się, szczególnie, jeśłi ktoś sporo swojej
        kasy wydaje na leki.
        Pozdrawiam
        • Gość: rikki Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:32
          Gość portalu: Iza...belka napisał(a):

> tu się nie zgodzę- poważnie ceny są sporo niższe, zarówno tych na recepty, jak
          > i bez

Akurat podałaś przykłady preparatów które są wyłącznie na receptę. Aha, kwas
          foliowy występuje w różnych dawkach, a te faktycznie różnią się ceną :)

Na moje oko to jest ściema, robią jakieś promocje na wybrane preparaty a
          pozostałe sprzedają znacznie drożej niż w innych aptekach.

Zresztą, coś nie wierzę w dobrego, bogatego Litwina który przyjechał do Polski
          coby nam tanie leki rozdawać. W tym musi być jakiś myk...
          • Gość: Iza...belka Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.04.05, 15:28
            podałam jedne przykład, bo po co się rozpisywać, jeśli wszystko inne też jest
            tańsze
            czy mam napisać Ci lestę wszystkiego, co kupiłam w tamtej aptece? to bez sensu

poza tym nie wiem, czy to Liwtin, Białorusin czy też Ukrainiec- ważne, że jest
            tanio

Kwas foliowy standardowo jest sprzedawany w dawce 0,4 mg a ja podałam przykład
            identycznych prearató, które są dostąpne ogólnie w aptekach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka