Gość: kami IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 31.03.05, 19:13 Jestjakaś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? 31.03.05, 19:36 zdaje się, że w nowodworskiej Biedronce jest Euro-Apteka, ale czy ona litewska to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: 80.50.49.* 31.03.05, 20:15 Apteki tej sieci są jednymi z najtańszych, we Wrocławiu chyba jest na ul. Oławskiej wraz drogerią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.03.05, 20:38 Euro apteka jest w Biedronce na Strzegomskiej przy krzyzowce na Nowym Dworze i jest ona litewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami fajnie dziex za odpowiedzi IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 31.03.05, 21:37 dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? 31.03.05, 21:51 czy tabletki anty tez sa tam tansze? Odpowiedz Link Zgłoś
truktor Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? 31.03.05, 22:26 Jest jedna na Nowym Dworze w Biedronce, ta na Oławskiej nie jest Euro tylko inna siec. A co do cen jest różnie, leki z promocji, są tanie głównie te na recepte. Pozostałe poza promocja często bywaja droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza...belka Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.03.05, 23:10 tu się nie zgodzę- poważnie ceny są sporo niższe, zarówno tych na recepty, jak i bez Przykład z wczoraj- Mercilon ( u mnie na osiedlu 31,40) tam 27 Kwas Foliowy ( u mnie- jakieś 5 zeta) tam 2,06. Jest na prawdę dużo taniej, opłaca się, szczególnie, jeśłi ktoś sporo swojej kasy wydaje na leki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikki Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:32 Gość portalu: Iza...belka napisał(a): > tu się nie zgodzę- poważnie ceny są sporo niższe, zarówno tych na recepty, jak > i bez Akurat podałaś przykłady preparatów które są wyłącznie na receptę. Aha, kwas foliowy występuje w różnych dawkach, a te faktycznie różnią się ceną :) Na moje oko to jest ściema, robią jakieś promocje na wybrane preparaty a pozostałe sprzedają znacznie drożej niż w innych aptekach. Zresztą, coś nie wierzę w dobrego, bogatego Litwina który przyjechał do Polski coby nam tanie leki rozdawać. W tym musi być jakiś myk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza...belka Re: Litewska Euro-apteka we Wrocławiu? IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.04.05, 15:28 podałam jedne przykład, bo po co się rozpisywać, jeśli wszystko inne też jest tańsze czy mam napisać Ci lestę wszystkiego, co kupiłam w tamtej aptece? to bez sensu poza tym nie wiem, czy to Liwtin, Białorusin czy też Ukrainiec- ważne, że jest tanio Kwas foliowy standardowo jest sprzedawany w dawce 0,4 mg a ja podałam przykład identycznych prearató, które są dostąpne ogólnie w aptekach Odpowiedz Link Zgłoś