occasion 29.08.06, 12:38 macie tak czasem, że jakiś utwór wpadnie Wam w ucho i gnębi WAs, męczy i opuścic nie chce? mnie od kilku m-cy męczy jeden taki... jak sobie z tym radzicie? poddajecie się, czy walczycie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:41 ciekawe, czy znasz.... My one and only love...z płytki Chrisa Botti Odpowiedz Link
suczka78 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:43 a pamietam pisałas o tym utworku chyba jeszcze jako linka Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:45 nieeeeeeee, aż tak dawno to to nie było ale męczy mnie cholernie, choć uwielbiam go, że och Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:46 ale to chyba uzasadnione o, tu sa słowa: www.poema.art.pl/site/itm_72736.html Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:19 Jakiś czas temu wpadła mi jego płytka w ręce takie sobie pitolenie na trąbce.. fakt że klase wyżej niż Kenny G którego nienawidzę, niecierpie i na wymioty mi się zbiera jak go słysze... Ale Botti napewno nie przeskoczy klasy Miles`a Davis`a ... Chociaż przyjemnie się go słucha ( ale nie dałem rady całej płyty przesłuchać). Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:23 nie sadzę, by zamierzał przeskakiwać....bylam na koncercie i Davis'a traktuje raczej jako wzór...nie stara się go dogonić ma swoją klasę...słyszałam wiele niepochlebnych opinii, ale na koncercie pokazał, że ma talent... i uwielbia polskie kobiety Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:26 To że za wzór ma Davis`a to się słyszy ale troszkę leci standardami ... nie mówię, że to źle ale jednak... na impreze najlepszą płytą jest Doo Bop Davisa zaraz po nim Pop U2 i George Michael Older Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:27 ejjjjjjjj, bo Botti nie jest imprezowy, tylko romantyczno-wieczorny Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:29 Romantyczny-wieczorno-bzykalna jest Sade Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:50 Pewnie. Ale nie po kilka miechów. No może jedno. Temat przewodni z "Wakacji z duchami". Jak się człowiek na czymś wychowa to potem mogiła Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:55 najlepiej zapodać sobie cos innego....tylko że wtedy ten drugi się błąka po zwojach nerwowych ....wybijasz kolejnym itd. ale jeżeli to fajny kawałk to dlaczego męczy? umila czas chyba?;-P Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:57 tak, ale moje otoczenie ma już dość, jak chodząc po domu wyję: My one and onlyyyyyyyyy loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:12 Kiedyś chodził za mną One - U2 skończyło się na tym że wyleciałem z pracy na chwilkę i pobiegłem do najbliższego sklepu z płytami żeby zakupić płytkę ... a to musiało mnie już naprawdę przypilić skoro kupiłem oryginał ... Chociaż w 97-99 latach ( ehh kiedy to było) łaził za mną utwór takiego zespołu Manau - Panique Celtique - to była moja pierwsza płyta dwa lata na nią polowałem dopytywałem, prosiłem błagałem sprzedawców o ściągnięcie specjalnie dla mnie no i wkońcu w 99 roku znalazłem ją na półce w empiku... ludzie to było jak dotknięcie Grall`a (najczęściej wspominany przeze mnie orgazm to właśnie moment kiedy dotknełem płyty na półce w sklepie). Jednego dnia kupiłem płyte pare minut później sprzęt do odsłuchania bo właśnie przeprowadziłem się do innego miasta i pierwsze w zasadzie zarobione pieniądze poszły na płyte i sprzęt... A potem było długo długo nic ... i tak w zasadzie jest do dzisiaj od czasu Manau i U2 nie podnieca mnie już tak to i nie chodzą za mną utworki... chociaż czasami z sentymentu poszukam jakiś rzeczy na torrentach... Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:15 A i kiedyś kolega podczas jakiejś "uroczystości" na stancji zapodał po pijaku czerwone korale brathanków i zapętlił ... całą noc z jego pokoju darł się sprzęt - CZERWONE KORALE CZERWONE NICZYM WIIIIIIIIINOOOOOOOOOOOO - miesiąc chodziłem nucąc to gówno pod nosem... Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:17 dlatego właśnie boje się wesel...bo później męcze się sromotnie przy dźwiękach: to ja, typ niepokorny albo innej kichy a nastepne wesele w najbliższy weekend...k...a mać Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:21 Jest na to sposób ... upić się do nieprzytomności... kiedy byłem młody i piękny tylko w ten sposób mogłem znieść wesela... fajnie było leciała muzyka człowiek nie przejmował się co leci bo i tak nie słyszał rwał laski do tańca jakimś kolesiom których później wynosili bo trzeba wam wiedzieć że nigdy się nie biłem na sztachety na takich przyjęciach zawsze spijałem delikwentów ... Na drugi dzień nie pamięta się imprezy a co tu mówić o pamiętaniu muzyki Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:24 nie moge tego zrobic przyszlemu mężowi-to impreza u jego kuzynki...co o mnie rodzina powie?? Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:28 Żeś swoja ... wbrew pozorom na takich imprezach widać jak z ludzi zwierze wychodzi i puszczają im hamulce ... Ale cóż przestałem pić to i wesela dla mnie jakieś takie nudne się stały... Chociaż może nie przestałem pić... nie mam z kim pić a i jakoś tak źle mi się kojarzy przychodzenie do domu nawalonym jak stodoła będąc mężem i ojcem... Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:30 lambert77 napisał: jakoś tak źle mi się kojarzy przychodzenie do domu nawalonym jak > stodoła będąc mężem i ojcem... niech Cie za to uścisnę Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:32 Co nie oznacza, że czasami mnie nie ciągnie... raz w roku dla zdrowotności lubiłem się nawalić ... i to zdrowo bez hamulców... ale teraz ehhh odpowiedzialny się zrobiłem. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:32 więc za tydzień będzie za Toba chodził kawałek: a teraz chodzmy na jednego ...;-P informujący że kapela ma ochotę na łojenie ;-P Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:35 a teraz będziemy wódke pić taaaa łezka się w oku kręci Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:38 ostatnio slyszałam nową wersję okrzyku: "tak się bawi, tak się bawi we se le" Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:39 taaaaa te końcówki są widac zamienne;-P Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:40 szkoda, że nie wszystkie końcówki są takie wymienne Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:42 Jak nie wymienne to zawsze są nakładki ;P Odpowiedz Link
occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:43 i w tym oto momencie wstapilismy na drogę perwersji Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:49 to nie perwersja ale...samodoskonalenie ;-P Odpowiedz Link
lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:51 bo to dobra droga czyń drugiemu co tobie miłe i takie tam Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 13:52 Takie acha zazwyczaj oznacza o czym on do licha pisze Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 13:58 też nie wiem co to za cholerstwo nie ukrywam, że w niektórych sprawach jestem ignorantem Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:00 majki, co to za kropki? próba mikrofonu? Odpowiedz Link
majki1976 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:02 to miały byc oczy : he he Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:04 znaczy na mnie mrugasz?? kurde ja rozumiem że jestem przystojny ale bez przesady ... Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:05 przystojny?? poka, poka... Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:10 wstydam się Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:18 pierdolisz... Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:22 jakbym pierdolił to bym dupą ruszał - skoro już tak uroczo do siebie mówimy .. Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:23 człowiek czasem musi mięsem porzucać Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:29 No cóż to i tak nic nie zmnieni ... pokazać nie mogą nie chcę i nigdy nie pokażę lubie swoją pseudoanonimowość.. musi ci wystarczyć to że jestem przystojny oczywiście możesz looknąć na zdjęcie mojego syna dodać mu xx lat ciemnorudą bródke wąsiska zabójcze spojrzenie i cały ja Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:30 imaginacjo, do dzieła Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:31 ale obok Maxa widze kawałek owlosionej łapy.... to Twoja?? Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:38 tak to moja ręka Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:40 oooooooo, to duża podpowiedź Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:46 tak?? jeżeli budujesz całą postać to do wyobrażanej sobie sierści dodaj jeszcze troszkę nie krępuj się ... Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:47 taki z Ciebie owłosieniec?? hohohohoh!!!prawdziwy chłop hej hop, niech żyje chłop Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:49 no cóż gdyby męskość w ten sposób mierzyć to tak prawdziwy chłop ze mnie ... ale do księżyca jeszcze nie wyje... przyjamniej mam taką nadzieje Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:50 zapytaj żony...kobiety lunatykow wiedza o nich więcej, niz oni sami o sobie Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:55 lunatykiem nie jestem ... albo już nie jestem w dzieciństwie zdarzało się czasami tylko mówię przez sen ... poprosiłem żonę żeby nie dyskutowała ze mną kiedy zaczynam coś mówić... i najlepiej troszkę się odsuneła i poszła spać ... pomarudzę pomarudzę i też zasne ... na szczęście zdarza się to rzadko ... w sumie raz tylko przestraszyłem żonę... swoim gadanie w nocy... Odpowiedz Link
occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:57 ha!!! moj szwagier jest lunatykiem...kiedys obudzil się w nocy, spojrzał, że moja siostra leży obok, zlapał sie za glowe i wykrzyknął "O, Boże!!"...i powiedz, co ona bieda ma z tym fantem zrobic?? Odpowiedz Link
lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 15:04 Nic ... bo i nic zrobić nie może... z całej rozmowy z żoną już po nocce okazało się że o coś się wściekałem ... niewiele pamiętałem to troszkę tak jakby człowiek wiedział że coś robi nie mając na to wpływu... najważniejsze nie budzić ... po chwili sami zaśniemy ... chociaż zdarzają się i tacy co z mieszkania wyjdą .. no ale to mi się nigdy nie przytrafiło... Odpowiedz Link
majki1976 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:08 nie, no spoko, na facetów nie mrugam , a oczka umieściłem tu jako symbol ogladania forum , Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 14:09 jak mnie jakas przesladuje piosenka to ja na okraglo sucham az w koncu mi sie znudzi Odpowiedz Link