Dodaj do ulubionych

Prześladowany MiS...

29.08.06, 12:38
macie tak czasem, że jakiś utwór wpadnie Wam w ucho i gnębi WAs, męczy i
opuścic nie chce?

mnie od kilku m-cy męczy jeden taki...

jak sobie z tym radzicie? poddajecie się, czy walczycie?smile
Obserwuj wątek
    • majki1976 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:39
      ciekawe jaki?
      • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:41
        ciekawe, czy znasz....smile

My one and only love...z płytki Chrisa Bottismile
        • suczka78 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:43
          a pamietam pisałas o tym utworku chyba jeszcze jako linka wink
          • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:45
            nieeeeeeee, aż tak dawno to to nie byłosmile

ale męczy mnie cholernie, choć uwielbiam go, że ochsmile
            • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:46
              ale to chyba uzasadnionesmile

o, tu sa słowa:

www.poema.art.pl/site/itm_72736.html
              • majki1976 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:48
                cosik mi sie o uszka obiło, hm,
                • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:50
                  poważnie???????

Majki romantyczny??smile
                  • majki1976 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:51
                    cześć Hultaj wink
                    • hultaj78 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:11
                      jo, jo jo! wink
                      • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:12
                        siemaneiro, ziomalu z Ursynowatongue_out
                  • majki1976 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:51
                    to całkiem mozliwe ;-P
        • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:19
          Jakiś czas temu wpadła mi jego płytka w ręce smile takie sobie pitolenie na
          trąbce.. fakt że klase wyżej niż Kenny G którego nienawidzę, niecierpie i na
          wymioty mi się zbiera jak go słysze... Ale Botti napewno nie przeskoczy klasy
          Miles`a Davis`a ... Chociaż przyjemnie się go słucha ( ale nie dałem rady całej
          płyty przesłuchać).
          • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:23
            nie sadzę, by zamierzał przeskakiwać....bylam na koncercie i Davis'a traktuje
            raczej jako wzór...nie stara się go dogonićsmile

ma swoją klasę...słyszałam wiele niepochlebnych opinii, ale na koncercie
            pokazał, że ma talent... i uwielbia polskie kobietytongue_out
            • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:26
              To że za wzór ma Davis`a to się słyszy ale troszkę leci standardami ... nie
              mówię, że to źle ale jednak... na impreze najlepszą płytą jest Doo Bop Davisa
              zaraz po nim Pop U2 i George Michael Older
              • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:27
                ejjjjjjjj, bo Botti nie jest imprezowy, tylko romantyczno-wieczornysmile
                • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:29
                  Romantyczny-wieczorno-bzykalna jest Sade smile
                  • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:31
                    tyż prawdasmile
    • hultaj78 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:50
      Pewnie. Ale nie po kilka miechów.
      No może jedno. Temat przewodni z "Wakacji z duchami". Jak się człowiek na czymś
      wychowa to potem mogiła wink
    • jacko1971 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:55
      najlepiej zapodać sobie cos innego....tylko że wtedy ten drugi się błąka po
      zwojach nerwowych ....wybijasz kolejnym itd.
      ale jeżeli to fajny kawałk to dlaczego męczy? umila czas chyba?;-P
      • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 12:57
        tak, ale moje otoczenie ma już dość, jak chodząc po domu wyję: My one and
        onlyyyyyyyyy loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....tongue_out
    • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:12
      Kiedyś chodził za mną One - U2 skończyło się na tym że wyleciałem z pracy na
      chwilkę i pobiegłem do najbliższego sklepu z płytami żeby zakupić płytkę ... a
      to musiało mnie już naprawdę przypilić skoro kupiłem oryginał smile... Chociaż w
      97-99 latach ( ehh kiedy to było) łaził za mną utwór takiego zespołu Manau -
      Panique Celtique - to była moja pierwsza płyta dwa lata na nią polowałem
      dopytywałem, prosiłem błagałem sprzedawców o ściągnięcie specjalnie dla mnie no
      i wkońcu w 99 roku znalazłem ją na półce w empiku... ludzie to było jak
      dotknięcie Grall`a (najczęściej wspominany przeze mnie orgazm big_grin to właśnie
      moment kiedy dotknełem płyty na półce w sklepie). Jednego dnia kupiłem płyte
      pare minut później sprzęt do odsłuchania bo właśnie przeprowadziłem się do
      innego miasta i pierwsze w zasadzie zarobione pieniądze poszły na płyte i
      sprzęt... A potem było długo długo nic ... i tak w zasadzie jest do dzisiaj od
      czasu Manau i U2 nie podnieca mnie już tak to i nie chodzą za mną utworki...
      chociaż czasami z sentymentu poszukam jakiś rzeczy na torrentach...
      • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:15
        A i kiedyś kolega podczas jakiejś "uroczystości" na stancji zapodał po pijaku
        czerwone korale brathanków smile i zapętlił ... całą noc z jego pokoju darł się
        sprzęt - CZERWONE KORALE CZERWONE NICZYM WIIIIIIIIINOOOOOOOOOOOO - miesiąc
        chodziłem nucąc to gówno pod nosem...
        • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:17
          dlatego właśnie boje się wesel...bo później męcze się sromotnie przy dźwiękach:
          to ja, typ niepokorny albo innej kichysad

a nastepne wesele w najbliższy weekend...k...a maćuncertain
          • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:21
            Jest na to sposób smile ... upić się do nieprzytomności... kiedy byłem młody i
            piękny tylko w ten sposób mogłem znieść wesela... fajnie było leciała muzyka
            człowiek nie przejmował się co leci bo i tak nie słyszał rwał laski do tańca
            jakimś kolesiom których później wynosili smile bo trzeba wam wiedzieć że nigdy się
            nie biłem na sztachety na takich przyjęciach zawsze spijałem delikwentów big_grin...
            Na drugi dzień nie pamięta się imprezy a co tu mówić o pamiętaniu muzyki big_grin
            • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:24
              nie moge tego zrobic przyszlemu mężowi-to impreza u jego kuzynki...co o mnie
              rodzina powie??tongue_out
              • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:28
                Żeś swoja smile ... wbrew pozorom na takich imprezach widać jak z ludzi zwierze
                wychodzi i puszczają im hamulce smile... Ale cóż przestałem pić to i wesela dla
                mnie jakieś takie nudne się stały... Chociaż może nie przestałem pić... nie mam
                z kim pić a i jakoś tak źle mi się kojarzy przychodzenie do domu nawalonym jak
                stodoła będąc mężem i ojcem...
                • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:30
                  lambert77 napisał:

jakoś tak źle mi się kojarzy przychodzenie do domu nawalonym jak
                  > stodoła będąc mężem i ojcem...

niech Cie za to uścisnęsmile
                  • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:32
                    Co nie oznacza, że czasami mnie nie ciągnie... raz w roku dla zdrowotności
                    lubiłem się nawalić ... i to zdrowo bez hamulców... ale teraz ehhh
                    odpowiedzialny się zrobiłem.
          • jacko1971 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:32
            więc za tydzień będzie za Toba chodził kawałek: a teraz chodzmy na jednego
            ...;-P informujący że kapela ma ochotę na łojenie ;-P
            • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:35
              a teraz będziemy wódke pić smile taaaa łezka się w oku kręci smile
              • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:38
                ostatnio slyszałam nową wersję okrzyku: "tak się bawi, tak się bawi we se le"smile
                • jacko1971 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:39
                  taaaaa te końcówki są widac zamienne;-P
                  • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:40
                    szkoda, że nie wszystkie końcówki są takie wymiennetongue_out
                    • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:42
                      Jak nie wymienne to zawsze są nakładki ;P
                      • occasion Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:43
                        i w tym oto momencie wstapilismy na drogę perwersjitongue_out
                        • jacko1971 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:49
                          to nie perwersja ale...samodoskonalenie ;-P
                        • lambert77 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 13:51
                          smile bo to dobra droga smile czyń drugiemu co tobie miłe i takie tam smile
    • bleman Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 13:47

• occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 13:49
        acha...smile
        • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 13:52
          Takie acha zazwyczaj oznacza o czym on do licha pisze smile
          • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 13:56
            RIGHT!!tongue_out
            • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 13:58
              też nie wiem co to za cholerstwo smile nie ukrywam, że w niektórych sprawach
              jestem ignorantem smile
            • majki1976 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 13:58
              ;
              • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:00
                majki, co to za kropki? próba mikrofonu?smile
                • majki1976 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:02
                  to miały byc oczy : he he
                  • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:04
                    znaczy na mnie mrugasz??smile kurde ja rozumiem że jestem przystojny ale bez
                    przesady ...
                    • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:05
                      przystojny?? poka, poka...smile
                      • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:10
                        wstydam się wink
                        • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:18
                          pierdolisz...tongue_out
                          • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:22
                            jakbym pierdolił to bym dupą ruszał smile - skoro już tak uroczo do siebie
                            mówimy smile..
                            • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:23
                              człowiek czasem musi mięsem porzucaćtongue_out
                              • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:29
                                No cóż to i tak nic nie zmnieni ... pokazać nie mogą nie chcę i nigdy nie
                                pokażę smile lubie swoją pseudoanonimowość.. musi ci wystarczyć to że jestem
                                przystojny smile oczywiście możesz looknąć na zdjęcie mojego syna dodać mu xx lat
                                ciemnorudą bródke wąsiska zabójcze spojrzenie i cały ja smile
                                • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:30
                                  imaginacjo, do dziełasmile
                                  • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:31
                                    ale obok Maxasmile widze kawałek owlosionej łapy.... to Twoja??smile
                                    • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:38
                                      tak to moja smile ręka
                                      • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:40
                                        oooooooo, to duża podpowiedźtongue_out
                                        • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:46
                                          smile tak?? jeżeli budujesz całą postać to do wyobrażanej sobie sierści dodaj
                                          jeszcze troszkę smile nie krępuj się ...
                                          • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:47
                                            taki z Ciebie owłosieniec?? hohohohoh!!!prawdziwy chłopsmile hej hop, niech żyje
                                            chłopsmile
                                            • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:49
                                              no cóż gdyby męskość w ten sposób mierzyć to tak smile prawdziwy chłop ze mnie ...
                                              ale do księżyca jeszcze nie wyje... przyjamniej mam taką nadzieje wink
                                              • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:50
                                                zapytaj żony...kobiety lunatykow wiedza o nich więcej, niz oni sami o sobiesmile
                                                • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:55
                                                  lunatykiem nie jestem ... albo już nie jestem w dzieciństwie zdarzało się
                                                  czasami tylko mówię przez sen ... poprosiłem żonę żeby nie dyskutowała ze mną
                                                  kiedy zaczynam coś mówić... i najlepiej troszkę się odsuneła i poszła spać ...
                                                  pomarudzę pomarudzę i też zasne ... na szczęście zdarza się to rzadko ... w
                                                  sumie raz tylko przestraszyłem żonę... swoim gadanie w nocy...
                                                  • occasion Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:57
                                                    ha!!! moj szwagier jest lunatykiem...kiedys obudzil się w nocy, spojrzał, że
                                                    moja siostra leży obok, zlapał sie za glowe i wykrzyknął "O, Boże!!"...i
                                                    powiedz, co ona bieda ma z tym fantem zrobic??smile
                                                  • lambert77 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 15:04
                                                    Nic ... bo i nic zrobić nie może... z całej rozmowy z żoną już po nocce okazało
                                                    się że o coś się wściekałem ... niewiele pamiętałem to troszkę tak jakby
                                                    człowiek wiedział że coś robi nie mając na to wpływu... najważniejsze nie
                                                    budzić ... po chwili sami zaśniemy ... chociaż zdarzają się i tacy co z
                                                    mieszkania wyjdą .. no ale to mi się nigdy nie przytrafiło...
                    • majki1976 Re: Mnie teraz meczy "Left hand man" overkill :) 29.08.06, 14:08
                      nie, no spoko, na facetów nie mrugam wink, a oczka umieściłem tu jako symbol
                      ogladania forum ,
        • bleman Poslac na maila ;-) ? 29.08.06, 15:12

• occasion Re: Poslac na maila ;-) ? 29.08.06, 15:14
            poślij, bo nie wiemy, o co biegasmile
    • skorpionica11 Re: Prześladowany MiS... 29.08.06, 14:09
      jak mnie jakas przesladuje piosenka to ja na okraglo sucham
      az w koncu mi sie znudzi tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka