Forum Auto-Moto Auto-Moto
ZMIEŃ
      1967

1967

(3 wyniki)
    • Przeczytałem to w papierowym Dużym Formacie. Myślałem, że takie rzeczy jak totalna zmiana kierunku ruchu drogowego jest niemożliwa. A tu proszę, Szwedzi przerobili przystanki komunikacji, odwrócili kierunki dróg jednokierunkowych itd. A wszystko przez jakiegoś króla szwedzkiego, który w na początku osiemnastego wieku pomylił się w edykcie królewskim ustalającym z której strony mają się mijać królewskie ambulansy. A że króla, dworzanie bali się poprawiać ruch lewostronny istniał w ...
    • Jak wiecie trafiłem jakiś czas temu "grubą" szóstkę w totka i chce kupić sobie za to jakiś szałowy samochód :D A że jestem kinomaniakiem,w grę wchodzą auta które grały legendarne role w filmach:Pierwszy to Mustang Shelby GT500 '1967 z filmu "60 sekund" (jest taka specjalna firma w USA która zrobiła kilkaset superdokładnych replik - z podpisem samego Carolla Shelby'iego), drugi to Plymouth Fury '1957 znany z filmu (tudzież powieści Stephena Kinga) pt. "Christine". Oba są w podobne...
    • Moda(4)

Prawie wszyscy krytykuja wyglad Poloneza, ze ciezki, wysoki i rozdety. Nasuwa mi sie taka refleksja, ze moda w nowych samochodach zaczyna zmierzac wlasnie w tym kierunku. Co wy na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się