Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
      1972

1972

(4 wyniki)
    • Witam:) Robiąc ostatnimi czasy porządki w piwnicy natknąłem się na dwie ciekawe buteleczki..i chciałbym sie prosić o pomoc. Otóż znalazłem 2 tokaje: 1. Tokaji Aszu 1972 3 putt - 0,5l 2. Tokaji Szamorodni EDES 1979 - 0,5l Producent wina czy też winiarnia to tak mi sie przynajmniej wydaje --[b]"allami gazdasagi borkombinat"[/b] Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakaś wartość tych alkoholi??? Nie znam się kompletnie na winach, także proszę o poradę:) Z góry dziękuje i pozdr...
    • wina wegierskie,rumuńskie,i inne moze mi ktos pomoze wycenic a moze i sprzedac
    • Tokaj(16)

• Dostałem wczoraj faks na którym było napisane: Oferta sprzedaży win francuskichna stylizowanych pergaminkach ktoś wypisał nazwy: - "Chateau Lyonnat" Lussac-St Emillon 1967 Jean Milhade proprietaire a lussac (gironde) - "Clos Dougeot" A.C 1972, Jean Raphet proprietaire a Morcy St. Denis (Cote d'Or) -"Chateau Corbihn" 1er Cru St Emillon 1952 Joseph Giraud Imprime en France -"Chateauneuf du Pape" Grand Vin Fin 1959 Louis Arnaud Vieille Reserve do tego telefon komórkowy i uwaga - cen...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna