Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szukam wina

IP: 213.158.222.* 03.02.15, 15:12
    Witam
    Poszukuje wina, niestety nie wiem jak sie nazywa, wiem tylko, że miało ciemnozieloną butelke, bordową folie na szyjce butelki, słodkie lub półsłodkie tego do końca nie wiem, miało bodajże 18% i chyba przeźroczystą nalepkę z nazwą. Aha, miało jeszcze korek ale nie prawdziwy tylko chyba jakiś plastikowy albo coś takiego wmontowany w taką zakrętkę, że nie trzeba było mieć korkociągu, tylko się go tak wykręcało. Nie jestem do końca pewien ale chyba kupiłem je w TESCO. W każdym razie nie były to takie "siki" tylko gęste mocne wino. teraz go szukam ale nigdzie nie umiem go znaleźć. Może ktoś będzie wiedział jak się nazywa
    Obserwuj wątek
      • bolek_91 Re: Szukam wina 03.02.15, 18:42
        znalazlem zdjecie tego wina ale nie widac nazwy zapodaj.net/32657a4d0edd6.png.html czy ktos je poznaje?
        • Gość: Romek Re: Szukam wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 13:20
          To jest Ruby Port od Borges:

winehouseportugal.com/borges/3742-borges-ruby-port-wine.html
          • bolek_91 Re: Szukam wina 04.02.15, 14:39
            wielkie dzieki. teraz musze znalezc sklep w ktorym bede mogl je kupic. jak narazie niegdzie go nie ma a przez internet sie nie polaca
        • Gość: Romek Re: Szukam wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 13:24
          Jakiś kretyn w Polsce:
          i.imgur.com/ZuKQcBi.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka