1981

(7 wyników)
  • 19.5.1981(18)

Proszę kilka słów charakterystyki na temat osobnika urodzonego 19.5.1981
  • czesc! pomozcie mi! urodzilam sie 22 sierpnia 1981 roku!przechodze teraz ciezki okres w zyciu i nie wiem za bardzo co mam dalej robic! czy ktos moglby mi pomoc? w szczegolnosci chodzi mi o jakies wskazowki dotyczace milosci!!! prosze!!!:-/
  • osoby urodzone tego dnia-piszcie jakie jestescie
  • w poniedzialek 27.05. zdaje wazny dla mnie egzamin poprawkowy na uczelni. niestety moja wiedza jest kiepska z tego przedmiotu pomimo staran nauczenia sie czegokolwiek. nadal jednak probuje opanowac jak najwiecej materialu, ale watpie czy to wystarczy... jakie szanse na ocene pozytywna z egzaminu daja mi gwiazdy? pozdrawiam i dziekuje za jakakolwiek odpowiedz.
  • Bardzo proszę chociaż kilka słów o osobie, która urodziła się 19.5.1981. Jak mozna ocenić jej relacje z osoba urodzona 18.12.1986. Osoba z 1981r (mężczyzna) osoba z 18.12.1986r. - dziewczyna. Z góry dzięki...
  • Wszyscy znajomi uwazaja ze ''pakuje sie'' w nieodpwiednie zwiazki. Szczegolnie ostatni był dla mnie trudny, lecz mimo tego zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam ze tak szybko sie poddałam. Moze powinnam dalej probowac? A jesli nie to kiedy wkoncu trafie na kogos odpowiedniego????? Moja data to 26.11.1981 około 21.30 Z gory dziekuje za odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się