Forum Kultura Muzyka Muzyka
ZMIEŃ
      1981

1981

(7 wyników)
    • W belgradzkiej telewizji B- 92 powstaje film o grupie Električni Orgazam. Moze ktos z szacownych forumowiczow pamieta ich warszawski koncert z 1981 roku lub ma jakies zachowane zdjecia, nagrania etc.? Jesli tak to prosze o kontakt na e-mail copywr@poczta.onet.pl. Pozdrawiam tomek T.T Belgrad
    • Słuchałem sobie spokojnie The Beatles (Back to the USSR), kiedy nagle ojciec włączył telewizor i rozpoczął się monolog Wojciecha z Pogoni Szczecin.
    • Czy ktoś może podać tytuły płyt nagranych przez Johna Lurie and the Longue Lizards? (być może podałem niewłaściwą pisownię)
    • U mnie jak zwykle trochę nowości, trochę staroci, trochę rzeczy znanych i trochę nieznanych. Trochę muzyki do samochodu i trochę do winampa :-) Annihilator - Set The World On Fire 4/5 Apteka - Menda 3/5 Faith No More - Album Of The Year 4,5/5 Flotsam And Jetsam - No Place For Disgrace 3/5 Glyder - Colour Of Money 3,5/5 Iron Maiden - Fear Of The Dark 4,5/5 Kiss - Carnival Of Souls 3,5/5 Lady Pank - Strach Się Bać 3,5/5 Linkin Park - Minutes To Midnight 3/5 Megadeth - Peace Sells....
    • W roku 1981 mój kolega i ja stanowiliśmy jedyną publiczność na koncercie Jacka Skubikowskiego. Czy macie podobne przeżycia?
    • Szykuje sie najważniejsze wydarzenie muzyczne roku. Kraftwerk jest absolutnie legendą, pionierem muzyki elektronicznej. Każdy kto choć troche lubi muzykę elektroniczną, techno lub klubową, nie pwinien tego wydarzenia opuścić. Kraftwerk jest obecnie na tarsie liczącej 44 koncerty i po pierwszych z nich widać, że muzycy są w nadzwyczajnej formie. A więc... do zobaczenia w KOngresowej Tomek
    • ZAPPA?(8)

A czy ktoś może lubi Franka Zappę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się