2001

(7 wyników)
  • Jeśli ktoś z was lubi samoloty i sprzęt lotniczy oraz pokazy umiejętności pilotów z różnych państw to zapraszam na największą tego typu imprezę w kraju AIRSHOW 2001 w Radomiu w dniach 8-9 września. Wiecej info znajdziecie na stronach: http://www.air.radom.pl/index1.htm
  • Pytam sie serio, na powaznie... Mianowicie czy ktos z szanownych forumowiczow moze powiedziec mi o czym ten film jest. Wczoraj obejrzalem go po raz kolejny, w oryginale, jak trzeba, jak zwykle. Nie bardzo wiem o co w tym obrazie chodzi. Jestem fanem Kubrick'a, widzialem jego filmy, widzialem filmy dokumentalne o nim samym, mysle ze "czaje jego korbe", jak to mowia nasi milusinscy, tylko ta "Odyseja"...... Czytalem kiedys artykul znanego polskiego speca od filmow, ktory wychwa...
  • Wasze refleksje na ten temat.Co robiliście tego dnia. Jak to przyjeliście. Ja siedziałem wtedy w knajpce, w której zawsze gra moje kochane radyjko. I nagle prowadzący program zaczął zdawać relację z tego co dzieje się. Były chyba ze cztery takie wejścia. Początkowo myślałem, że czyta fragmenty jakiejś mowej powieści sensacyjnej ewentualnie streszcza jakiś film, ale chwilkę później było specjalne wydanie serwisu informacyjnego i wtedy pomyślałem, że coś jest nie tak.
  • Nadchodzi pora na podsumowanie roku. Tym bardziej, ze nastroj rozliczeniowy w pracy sprzyja takze osobistym rozliczeniom. Chcialbym niniejszym zlozyc serdeczne podziekowania dla roku 2001 za jego przychylnosc i za danie mi szansy na zrobienie wielu rzeczy, ktore mam nadzieje procentowac beda w przyszlosci. Dziekuje za dostarczanie mi wielu radosci i rozumiem, ze niektore smutki byly nieuniknione. Dziekuje za wszystkie przezycia i wzruszenia, dziekuje za energie i za szczesliwe t...
  • Sorry, niedorobione post-solidaruszki, ale to właśnie ludzie z waszej paczki tak nam popieprzyli rzeczywistość, a teraz chcecie zwalić to wszystko na swoich oponentów?
  • Czy w Lublinie można coś zrobić uczciwie normalnie bez bubla, wątpliwości mnie ogarniają
  • Rozkład jazdy mpk jest TUTAJ! koziolek.pl/rozklady.php Miłosz niech dalej blokuje swoją stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna