Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      akademia

akademia

(5 wyników)
    • tego nie rozumiem, dlaczego? -6 lat ciezkich studiow jak mowia lekarze -lekarze maja glodowe pensje, trzeba pracowac 300godzin zeby wyzyc -praca jest ultraodpowiedzialna =praca w tym zawodzie rujnuje zycie rodzinne -ma sie do czynienia z chamstwem pacjentow smrodem i syfem -nikt tej pracy nie szanuje -brak satysfakcji i szybkie wypalenie -spoleczenstwo i prokuratorzy czyhaja tylko na podkniecia -lekarze mowia ze nie ma czegos takiego jak powolanie WIEC ZAPYTUJE CO JEST POWODEM Z...
    • Prosze o opinie lekarzy na temat nowych studiow na AM w Warszawie na kierunku ELEKTRORADIOLOGIA. Mam problem bo nie wiem czy warto kontynuowac studia w tym kierunku czy zdawac dalej na lekarski. Ocencie prosze jak moze wygladac przyszlosc po takich studiach (zakladam ze wiecie co robi elektroradiolog)
    • Warto studiowac czy nie? Mam na mysli 5 letnie magisterskie.
    • czemu profesor Religa tak sie zeszmacil?? właśnie słuchałem jego wypowiedzi na pisowskim spędzie w Katowicach, wstyd wstyd wstyd panie Profesorze, ogromny wstyd...
    • upodleni do granic mozliwosci wysylaja swoje dzieci( i placa lapowki, zeby sie dostaly)do Akademii Medycznych???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się