Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      akademia

akademia

(21 wyników)
    • napiszcie kto wybiera sie na akademie pedagogiczna na politologie i akie mial wyniki z angielskiego i polskiego !!??
    • Mam pytanie do zorientowanych.Trudno bylo sie dostac w tamtym roku na AP na filozofie? I ile mieliscie % z polaka podstawowego (bo to tam biorą) Z tego co wiem to jest 90 miejsc i 290 chętnych.Polski poszedl mi ze tak powiem do bani bo napisałam na 60% ;/ Mam jakies szanse?
    • Kto się wybiera, na co? Ja chciałabym do Piotrkowa na resocjalizacje bezpieczeństwa i zarządzania kryzysowego ;) jest tutaj jeszcze ktoś, kto ma podobne plany? A może wie ktoś, czy ciężko jest się tam dostać?
    • Orientuje się ktoś jakie tam są progi? Liczba kakdydatów na miejsce itp. Interesuje mnie politologia, za pomoc byłbym wdzięczny :) Aha zastanawiam się nad filozofią i nieiwem co wybrać filozofię chcę studiować ale chyba jeszcze nie treaz. AP, pisać co wiecie :)
    • 1. Może wybiera się tam ktoś? Jeśli tak, to niech napisze na jaki kierunek. 2. Może ktoś szuka wspołlokatorki?? :D a) Ktoś= jakaś dziewczyna :) 3. Lepsza Akademia niż nic...uff
    • Czy ktoś się wybiera może na nauczycielską? Jestem ciekawa jakie macie wyniki. W tamtym roku przyjmowano osoby od 85 % - informacja ta została podana mi na AP podczas składania dokumentów. Ja niestety mam mniej... ale mam też nadzieję:)
    • Kto sklada tam na filologie angielska..?? i jakie punkty..??
    • hej mam pytanie jw. ile nas jest i jakie macie wyniki z matury tak na oko.... i czy wiecie jak ma wyglądać rozmowa kwalifikacyjna? podobna jak na maturze tego typu tematy czy np coś z kulturówki,.... please odpiszcie.......
    • O co chodzi z tymi numerkami na tej liście rankingowej? skad ja mam je brać?
    • i jakich wynikow spodziewacie sie z matury z wymaganych tam przedmiotow/polak, biola, angielski/??
    • a jakie jest wasze zdanie na temat tej szkoly?
    • wiele inwektyw napisano pod moim adresem, coz niekompetencja potrzebuje integracji. W wielkim skrocie to co napisano wczesniej. Myslacy i pzrecietnie inteligentni przyznaja mi racje. Nie wazne co wam mowila "pani w dziekanacie" wazne co jest napiane na stronie internetowej AM Wroclaw. Wszystkie akademie medyczne w kraju biora pod uwage jedynie poziom rozszerzony z 3 pzred BIOL FIZ I CHEM /pomijam w rozwazaniach POZNAN/ Inna kwestia to jaka wage pzryznaja za 1% z matury. Z reguly j...
    • kto sie dostal? kto ma 90 pkt?
    • Zamierzacie może studiować na Akademii Podlaskiej w Siedlcach ? Jak tak to na jakim kierunku ??
    • Wybieram się na kierunek: tłumacz ang i franc. Idzie tam ktoś? Wiecie gdzie można znaleźć przykładowy plan zajęć? Znalazłam tylko plan dla studentów filologii angielskiej. Z góry dziękuje za pomoc :*
    • Hej czy ktos tam się wybiera .. albo ktos cos kolwiek wie cos o tej uczelni... :)
    • W jaki sposób można dowiedzieć się o wynikach postępowania rekrutacyjnego. Czy udzielają informacji telefonicznie?? Nie jestem z Siedlec a chciałbym jak najszybciej sie dowiedzieć :)
    • Hej może ktoś wie kiedy będe wyniki??
    • kto sie wybiera?
    • Napisalem "ZIGURAT" oraz "Uniwersytet Jagiellonski" zamiast Akademia krakowska. Jak myslicie uznaja w/w blad ort oraz inna nazwe niz instytucja pierwotna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się