Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      akademia

akademia

(4 wyniki)
    • Co Wy na to? www.amb.edu.pl/wydzialy/lekarski/Klinika%20Chorob%20Zakaznych%20Neuroinfekcji.htm Ktoś tam był? Proszę o opinie.
    • Jutro wybieram się do profesora P. z tej placówki. Czy ktoś z Was tam się leczył? Moja koleżanka już u niego była, od pół roku mówiłam jej, że ma boreliozę i teraz po wizycie u tego prof. i po zrobieniu WB okazało się, że miałam rację. WB dodatni w IgG. W Warszawie była "leczona" u pani neurolog, która stwierdziła zapalenie nerwów, a gdy moja kol. zażądała skierowania na badania w kier. boreliozy, ta oczywiście jej odmówiła. Pani neurolog postawiła ciekawą diagnozę, na piśmie: ze...
    • Dostałem skierowanie do poradni w szpitalu zakaznym w Gdansku w polowie stycznia. Wizyte u lekarza mialem 26 stycznia. Od lekarza odstałem skierowanie na WB (chodzi o neuroborelioze). Pobrali mi krew i kazali dzwonic po wynik za 2 tyg. Zadzwonilem wiec po 2 tygodniach oni mi mowia ze jeszcze nic nie maja i zeby zadzwonic z tydzien. Po tygodniu znowu dzwonie i znowu nic. Podali mi nr do laboratorium. Zadzwonilem wiec tam z nadzieja ze powiedza mi cos wiecej. Nic sie niestety nie dowiedzialem. ...
    • Czy ktos moze napisac gdzie mozna wykonac badania na borelioze w Trojmiescie a najlepiej w Gdyni? I przy okzaji dobrego lekarza stamtad.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się