albo

(4 wyniki)
  • Witam Jak wiemy jest taki dział na Allegro gdzie Allegrowicze opisują swoją historię z serwisem. Przeczytajcie tą oto wyróżnioną historię. www.allegro.pl/country_pages/1/0/userstories/index.php?page=4&story=874&show_comments=1 Regulamin mówi jasno iż nie z konta może korzystać właściciel i ile kont już za to zawisło? A tutaj co mamy Historię czytane a może pisane?! przez pracownika Allegro który nie zwraca uwagi na takie rzeczy jak: "Kiedy mąż zarejestrował się w sierpniu 2007 r. na...
  • Wystawiłam pozytywny komentarz po zakończeniu aukcji ale nie doczekałam się zwrotnego. Wiem, że mogę anulować swój komentarz jednak zorientowałam się, że można tego dokonać tylko 3 razy (?). Jestem trochę zła, bo pieniądze przelałam zaraz po zakończeniu aukcji i wysłałam maila. Poradźcie co robić kiedy nie doczekamy się komentarza?
  • Witam!10 dni temu wygrałam aukcję bluzy aeropostale.Bluza była wystawiona od 1zł bez ceny minimalnej.Licytowały 3 osoby i na ok 2 min przed końcem cena wynosiła 10 zł.Dodam,że bluza była naprawdę świetna,choć używana :) Jak się okazało później sprzedający próbował zakończyć aukcję w tym momencie ale chyba było za późno,w każdym razie nie udało mu się.Skończyło się na tym,że wygrałam bluzę za cenę 11,50zł,po zakończeniu aukcji wysłałam do sprzedającego meila z prośbą o podanie da...
  • Kupujący wygrał u mnie licytację (odtwarzacz CD). Nigdy nie wysyłam za pobraniem i również w tej aukcji zaznaczone było, że warunkiem zakupu jest wcześniejsza wpłata na konto. Po dwóch dniach od licytacji dzwoni do mnie klient i pyta czy wysłałam już mu cd? Odpowiadam, że nie otrzymałam jeszcze przelewu od Niego a ten, że on chce za pobraniem. Teraz straszy w mailach, że jeżeli będzie coś nie tak to on wystawi negatywa i pisze też że ile można czekać na towar i że już mam mu go ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się