albo

(4 wyniki)
  • W maju 2007 podpisałam umowe na Strategie Lwa, miałam na myśli fakt, żeby zabezpieczyć w razie czego moje wtedy 3 letnie dziecko. Nie rozumiem zupełnie, co mam zapisane na zakresie ubezpieczenie i błagam o interpretacje, bo za kilka dni przyjdzie mój doradca, aby przedłużyć umowę. Więc mam tak: umowa główna, czyli ubezpieczenie na życie z funduszem kapitałowym, gwarantowna suma ubezp. 64 766 zł, umowy dodatkowe - śmierć wskutek nieszczęśliwego wypadku - 64 766 zł, trwałe inwalidztwo - ...
  • Co wnoszą takie analizy? I komu jest to potrzebne? Może się czepiam,albo może nie mam racji. Mieszane wskazania DM BZ WBK - Biznes 11 Sie 2009, 17:30 Dzisiejsza sesja zakończyła się spadkiem indeksów, jedynie indeks średnich spółek mWIG40 (MWIG40, 2162.23 +1.20%, News) utrzymał wzrost. W pierwszej fazie sesji na parkiecie przeważali kupujący, którzy wykreowali pewien impuls popytowy. Wyższe poziomy cenowe zostały jednak wykorzystane przez sprzedających, a kolejne godziny upłynę...
  • Dzisiaj nastąpiło znaczne ocieplenie klimatu wsród inwestorów.Pisałem w ubiegłym tygodniu,że po pierwszych wzrostach nastąpi konsolidacja na początku tygodnia i niewielkie spadki.Tak tez sie stało i co ważne te spadki były na niewielkich obrotach co świadczyło o niechęci inwestorów do pozbywania się akcji.Dzisiaj największy wzrost zanotowaliśmy na blue chipach,który pociągną w ślad za sobą pozostałe indeksy.Na fixingu zanotowano duży spadek mWigu w kilka minut indeks obsunął się o pona...
  • Cześć, W Supermarkecie FI w Mbanku gwiazdami tygodnia są fundusze pieniężne i obligacji. Czy to oznacza spadek nastrojów i wycofywanie się z funduszy agresywnych do bezpiecznych, a co za tym idzie czy nie jest to zapowiedzią bessy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się