Dodaj do ulubionych

Strona internetowa

05.07.19, 12:06
Tworzenie stron internetowych

Chcecie zarabiać przez internet rozwińcie skrzydła swojej firmy poprzez stworzenie własnej strony internetowej. Strona internetowa to podstawa sprzedaży sowich usług przez internet. Zwykła storna internetowa może nie wystarczyć, musi być ona profesjonalnie wykonana i zachęcić do działania.
Obserwuj wątek
    • sgh_pr Re: Strona internetowa 09.07.19, 00:13
      a wypozycjonowanie tej strony??
    • alekspierwszy Re: Strona internetowa 10.07.19, 13:49
      Oczywiście, że w dzisiejszych czasach, strona www to jedna z podstawowych for komunikacji z klientami.
    • a.now8823 Re: Strona internetowa 16.07.19, 12:00
      Żeby mieć realne szanse w pozyskaniu klienta przez Internet należy tę stronę również w odpowiedni sposób zoptymalizować oraz pozycjonować na konkretne frazy kluczowe związane z produktami lub usługami które oferuje osoba zamawiająca stronę.
      Warto jest skorzystać z profesjonalnych usług dostarczanych przez firmy zajmujące się pozycjonowaniem i optymalizacją stron w internecie -[url="advist.pl/uslugi/pozycjonowanie-stron-internetowych-tarnow/] AdVist. [/url]
    • kapibarazielona Re: Strona internetowa 22.08.19, 14:25
      Posiadanie samej strony bez pozycjonowania w wyszukiwarce nic nie da. SEO to podsawa. Polecam w tym temacie strategiczni.pl/
    • dorota-koscielniak Re: Strona internetowa 09.10.19, 13:56
      Najlepsze połączenie to strona firmowa plus sklep internetowy. plus pozycjonowanie zajrzyj tutaj:
      www.webder.pl
      www.komputery-jarocin.pl
      • dorota-koscielniak Strona internetowa 09.10.19, 14:04
        WebDer.pl
        Strony Jarocin
    • grupaoem Re: Strona internetowa 16.10.19, 12:49
      Sprawdź koniecznie Agencję Interaktywną Manley z Warszawy manley.pl
    • zaklinaczslowpl Re: Strona internetowa 28.02.20, 09:55
      Profesjonalne strony internetowe WordPress - to bardzo fajne rozwiązanie ;)
    • litxas Re: Strona internetowa 19.06.20, 14:37
      Na pewno warto skonsultować projekt z agencją interaktywną ze Szczecina Prodesigner - profesjonaliści.
      • maddiel1256 Re: Strona internetowa 23.06.20, 10:04
        ja polecam agencję veleo.pl/oferta/projekty-graficzne/ są świetni i na prawdę dbają o klienta.
    • mibrz Re: Strona internetowa 22.06.20, 10:07
      Ważne jest przede wszystkim zadowolenie klientów, zwłaszcza, że każdy może pomóc lub zaszkodzić danemu biznesowi przez zwykłe opublikowanie opinii w Google'u.
    • maddiel1256 Re: Strona internetowa 23.06.20, 09:50
      Ja znalazłam świetną agencję w Mikołowie. Tworzą bardzo ładne strony, a przede wszystkim funkcjonalne i przejrzyste. Mają naprawdę dobre podejście do klienta. Zawsze są do dyspozycji.

veleo.pl/oferta/tworzenie-stron-internetowych/
      mogę szczerze polecić ;)
    • maddiel1256 Re: Strona internetowa 05.10.20, 11:37
      zapraszam na stronę veleo.pl/oferta/tworzenie-stron-internetowych/ tutaj dowiecie się dużo więcej o budowie stron internetowych a także możecie się z tą agencją skontaktować. Chętnie nieodpłatnie doradzą no i w razie czego pomogą. Nie mają wygórowanych cen.
    • zaklinaczslowpl Re: Strona internetowa 28.12.20, 13:12
      Powierzyłem stronę firmie z Wrocławia - entaris.pl. Zbudowali dla mnie stronę internetową i pomogli w pozycjonowaniu. Współpracujemy cały czas, ponieważ zajmują się również opieką nad moją stroną. Polecam, bo kompleksowo ogarniają temat.
    • zaklinaczslowpl Re: Strona internetowa 29.12.20, 09:13
      Strona internetowa to obecnie niezbędna wizytówka firmy w internecie. Praktycznie nie da się działać w tej przestrzeni, tym bardziej teraz, gdy doskwiera nam pandemia. Większość firm się przebranżowiła i działa w sieci. Warto o tym pamiętać, gdy będzie się ktoś z Was zastanawiał nad stroną WWW.
      • pangucio123 Re: Strona internetowa 03.10.23, 16:30
        W dzisiejszych czasach internet po podstawa, żeby utrzymać się na rynku trzeba mieć stronę internetową oprócz fachu oczywiście. I umieć działać w tej dziedzinie albo zlecić to agencji która się na tym zna a Ty zajmujesz się wykonywaniem swojej roboty. Ja zlecałem stworzenie strony oraz pozycjonowania agencji z Warszawy tu macie link brokermedia.pl/. Z czystym sumieniem mogę ich polecić, wiedzą co robią i dzięki ich wiedzy i umiejętniciom przetrwałem pandemie i rozwinąłem branże tak jak chciałem. Tekst linku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka