ienizxc 16.10.19, 14:52 Mam bloga, ale kompletnie nie wiem jak mogę go wypromować w internecie, tak żeby więcej ludzi na niego trafiało. Macie jakieś pomysły, które u was się sprawdziły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ienizxc Re: Promocja w internecie 22.10.19, 13:05 Może zainwestuję w pozycjonowanie... www.inseo.pl/reklama-w-internecie-jak-reklamowac-i-promowac-firme-w-google/ Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinaczslowpl Re: Promocja w internecie 28.02.20, 09:48 A może najpierw lepiej byłoby na przykład podać tutaj adres bloga ;) Zamiast tworzyć kryptoreklamę :D Odpowiedz Link Zgłoś
idarozak Re: Promocja w internecie 30.06.20, 10:22 Podstawa to wg mnie dobra wizytówka Google Maps - wysoka średnia ocen i dobre opinie zawsze przyciągną więcej klientów i wypromują twojego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinaczslowpl Re: Promocja w internecie 29.12.20, 09:17 Najlepszą promocją bloga, jest tworzenie wartościowych merytorycznie artykułów i udostępnianie ich znajomym, na grupach i w mediach społecznościowych. Oczywiście jeśli chcesz to robić we własnym zakresie. Płatne sposoby są znane i wystarczy wpisać w Google odpowiednie hasła typu: pozycjonowanie, promocja strony itd. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.nonckiewicz87 Re: Promocja w internecie 21.03.22, 14:35 Na pewno warto dodawać stronę firmową do katalogów np tutaj firmy.czeladz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bartek_ar1 Re: Promocja w internecie 06.06.23, 21:27 Prawda, wizytówka w google maps jest koniecznia żeby poprawić zasięgi ;) poczytajcie sobie - wmh.agency/jak-wykonac-pozycjonowanie-wizytowki-google/ Odpowiedz Link Zgłoś