Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      analityczny

analityczny

(5 wyników)
    • Gdy widzę, że firma wymaga zdolności analitycznych zwykle zniechęca mnie to do aplikowania. Pomimo, że studiowałam dziennie ekonomię na SGH, a może właśnie dlatego. Widziałam w życiu wiele "mózgów" matematycznych i gdzie tam mnie do nich? Robiłam taki test ze zdolności analitycznych do Procter&Gamble i zrobiłam dobrze 5 na 11 zadań. To chyba nie mam tych zdolności analitycznych. Jeśli bowiem to oznacza, że ktoś potrafi szybko w myślach liczyć i wykonywać w myślach pewne niezbyt sk...
    • Czy ktos zna strony z testami do pocwiczenia?? A może wie gdzie można takie kupić. Bardzo mi zależy.
    • wyszlo, ze napisalem je przecietnie, co oczywiscie nie daje prawa do udzialu w dalszych etapach rekrutacji. zastanawiajace w sumie. z 40 pytan zrobilem 37, pomylic moglem sie w najwyzej 4. z angielskiego, a mieszkalem kiedys w anglii, wyszlo tez(sic) przecietnie. moze tych, ktorzy przeszli dalej losuje po prostu komputer? Swoja droga ludzie z konsultingu, ktorych znam nie sa geniuszami. moze ktoras panienka z hr-u wyjawi mi kulisy takich rekrutacji...
    • W przyszłym tygodniu piszę testy analityczne w Pricewaterhouse Coopers. Wiem, że są bardzo trudne i jest na nie mało czasu. Ale może macie na nie jakieś sposoby, jakieś dobre rady, strategie? Słyszałam, że pytania, na które nie zna się odpowiedzi o 10 sekundach, najlepiej od razu opuścić... Powiedzcie proszę o swoich doświadczeniach. Pozdrawiam
    • chciałabym znależć nową pracę. obecna - praca raczej biurowa nie satysfakcjonuje mnie intelektualnie. chciałabym zajmowac się czymś ciekawym, specjalizować w jakiejś konkretnej dziedzinie. mam wykształcenie humianistyyczne, skonczone 2 kierunki. moj problem polega na tym, że nie mam super wysokich zdolnosci analitycznych :( myslalam zeby zajac sie doradztwem podatkowym, ale cos czuje ze do tego nie bede sie nadawac :( wczesniej myslalam o audycie, ale to tez raczej odpada. probo...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się