Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 15:23 Czy ktos zna strony z testami do pocwiczenia?? A może wie gdzie można takie kupić. Bardzo mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Testy analityczne IP: *.centertel.pl 14.08.07, 22:55 A możesz zdradzić do jakiej firmy startujesz? Bo te testy analityczne mogą się od siebie różnić formą (znacząco). Jakieś przykładowe kilka pytań jest na stronie PwC i P&G. A kupić można- wszystkie bowiem opracowuje firma SHL ale myśle że nie warto -jest to wydatek rzędu kilkudziesięciu tys. PLN a i tak marne prawdopodobieństwo, że się pytania powtórzą... no i ćwicząc sobie odpowiedzi do takiego testu i tak nie nauczysz się myśleć ANALITYCZNIE (jeżeli jeszcze takowej umiejętności nie posiadasz). Nie są one trudne, jedyną trudnością tam jest wyrobienie się w czasie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Testy analityczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 17:12 Dziękuję za odpowiedż. Większość firm na początku testuje analitycznie. A testy GMAT? Sa na necie przyklady? Jeśli tak to jaki jest adres? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj1978 Re: Testy analityczne 17.08.07, 12:47 Np: students.efinancialcareers.co.uk/numerical_test.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Testy analityczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 23:26 Dzięki Mikołaj za adres. Ale to jest nie do zrobienia w takim czasie: ( załamka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aks Re: Testy analityczne IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.07, 15:36 Jestem analitykiem, zrobiłem 21/24 w regulaminowym czasie (powinienem chyba wszystkie i to na luzie, tłumaczę to zarwaną nocą;). Fajne te testy, a jak wam poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigr Re: Testy analityczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 17:40 nie martw sie, celem nie jest zrobienie całego testu tylko otrzymanie takiej liczby punktów, która satysfakcjonuje hry. rób swoje i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiap88 Re: Testy analityczne 17.05.16, 12:29 Bardzo dobre testy są na stronie tests4job.pl nie są drogie a profesjonalnie przygotowane, polecam Odpowiedz Link Zgłoś