Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      aneks

aneks

(5 wyników)
    • Witam wszystkich miłych fachowców i ich krytyków wszelkiej maści. Na przełomie roku stanę się "dumnym właścicielem" mieszkania w blokowisku o wielkości 52 metrów kwadratowych. Standardowo zakładam, iż będę posiadał łazienkę i aneks kuchenny. Szukam osoby, która chciałaby za niewieką opłatą podjąć się konsultacji co zrobić z łazienką i jak lepiej zaprojektować aneks. Mam w tzw. szarych komórkach projekt tych 2-óch pomieszczeń ale słowo fachowca było by bardzo przydatne. Proszę o kontak...
    • Witam. Kupiłem mieszkanie 50m2 na rynku pierwotnym, do konca maja moge przedstawic wlasny projekt developerowi i teraz pytanko: na jakie mieszkania jest aktualnie większy popyt, z oddzielną kuchnią czy aneksem? prośba o porady:) nie zamierzam w nim mieszkac tylko wynajmowac ew. sprzedac za 5-6 lat. z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi pozdr, Remi
    • Witam! Chciałbym sobie zrobic sypilanie i pokój dla dziecka w mieszkaniu dwupokojowym. Więc chciałbym zrobic salon z aneksem kuchennym. Ale boję się że na takiej powierzchni, nie uda się tego zrobić i będzie wszystko zagracone w salonie z natłoku rzeczy które sie tam mają znajdować (jakaś sofa, telewior i duży stół + aneks kuchenny). Czy na takiej powierzchni da się to jakoś sensownie rozplanować? images13.fotosik.pl/95/b8f1c18d3af9dcc1med.jpg Szukam tez taniego architekt...
    • Witam, Potrzebuję pomysłu na urządzenie zarówno aneksu jak i możliwie całego mieszkania, muszą zostać 3 pokoje (2+aneks). myslałem nad pomniejszeniem pokoju tego poniżej aneksu, ale wtedy jest mało ustawny. Proszę o pomysły tutaj znajduje się plan: www.hdtv.com.pl/upload/rte/mieszkanko-2.jpg
    • Witam. Kupiłam mieszkanie 77 metrów. Zależy mi na aranżacji salonu z aneksem kuchennym. Chciałabym w salonie zrobić jedną ścianę z surowej cegły (żadna klinkierowa nie wchodzi w grę)pomyślałam że może można by też ten akcent "cegły" wykorzystać w aneksie kuchennym? Bardzo podoba mi się art deco. Salon z aneksem ma prawie 33 metry. Czy ktoś podjął by sie tego zadania? Proszę o propozycje na maila i ewentualne koszty takiej usługi. Mile widziane dotychczasowe aranżacje i projekty. M...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się