Forum Dom Developerzy: Polska
ZMIEŃ
      aneks

aneks

(6 wyników)
    • Od jakiegoś czasu obserwuję wątek na forum warszawskim n/t dyskomfortu posiadania mieszkania z aneksem kuchennym. Ludzie wymieniają m.in -obniżoną wartość takiego mieszkania w sytuacji, gdy przeznaczone jest ono na wynajem (nikt nie chce mieszkać w pokoju z aneksem, bo mieszkańcy innych pokoi też z niego korzystają) -problem zapachów kuchennych, tłuszczu czy innych kuchennych spraw, które powodują konieczność częstszego wietrzenia i sprzątania Po przeczytaniu tamtych wątków doc...
    • Re: Ja też kupiłam w Dom i Dom Autor: aakjam Data: 12.09.06, 17:59 ----------------------------------------------------------- metamorphosis4 napisała: > Również dostałam propozycję aneksu. Na razie poprosiłam o umówienie spotkania. > Spróbuję ponegocjować. Napiszcie dziewczyny, jeśli macie jakieś informacje na > temat budowy. ------------------- MAM TAKĄ SAMĄ SYTUACJĘ.ZAJRZYJCIE NA STRONĘ WWW.MOJEOSIEDLE.PL DO TEMATU "koniec melin przy Kowieńskiej" czy c...
    • Witam !! piszedo wszytkich ktorzy rezerwowali mieszkanie w superkraku na bocian i teraz przedluzali umowy rezerwacyjne. niewiem jak wiele nas jest ale ja mam sporo watpliwosci czy firam ta mozna z nami tak pstepowac chcialbym to sprawdzic u jakiegos prawnika. moze zebralibysmys ie w kilka osob i sprobowali cos z tym zrobic, wiadomo ze w kila osob jest latiej cokolwiek zaltwic. mozna by umowic sie jezeli by doszlo juz d podpisania umowy przedwstepnej zeby isc do prawniak i ja spra...
    • Wszystkich przyszłych mieszkańców osiedla mieszkaniowego przy ulicy Piłsudskiego 98 zapraszamy na nowe forum: pilsudskiego.iforu.pl Developerem i wykonawcą osiedla jest firma Konstanty Strus! Pozdrawiam!
    • Cóż za głupia notatka, każdy wie, że banki dostały do ręki maszynkę do wyciskania soku z żuczków walutowiczów. Rzeczony Korporacyjny Złodziej Deutche Bank, kiedy zorientował się że franek spada w kwietniu tamtego roku po prostu poinformował maczkiem na dole swojej stronki interntowej że od tamtego dnia spread będzie nie 15 groszy ale 28. I koniec. Czekam kiedy dojdą do wniosku że 28 to za mało - szef ma duże potrzeby - niech da 250 groszy spreadu - kto im zabroni ???. Kiedy chc...
    • Witam, bardzo proszę, aby osoby związane z F. poprzez budowę osiedla nad potokiem przy ulicy kolistej w Bielsku, opisywały wszelkie nieprawidłowości związne z realizacją inwestycji, gdyż po przeczytaniu poprzedniego wątku nt tego dewelopera, włosy stają mi dęba. Narazie, w moim przypadku, współpraca z Feniksem układa się dość dobrze, nie wiem tylko co będzie podczas prac wykończenieowych (dach, tynki, elewacja). W razie jakichkolwiek problemów napewno umieszczę posta aby każdy z p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się