Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      anemia

anemia

(4 wyniki)
    • prosze powiedzcie mi coś na temat anemi??? czy to poważna choroba???? czy da sie znia zyć??? czy moze doprowadzić do śmierci???? czy przy pobraniu krwi , wyjdzie jak sie jest na nią chory?jak sie ją leczy i wszystko co o nie wiecie!!!! prosze to dlamnie bardzo ważne!!!!!!!!!
    • Prawde mowiac nie wiem gdzie sie o to zapytac... Moze bede miala troszke szczescia i ktos KOMPETENTNY, co sie zna troszke na medycynie i prawie zarazem mi pomoze... Otoz w czym rzecz... Jak bylam przyjmowana do pracy na stanowisko biurowe mialam obowiazkowe badania okresowe. Ogolnie byly w porzadku jedyna rzecza ktora nie grala byla anemia. Nie byla ani wielka ani mala ( taka po srodku). Lekarka widzac moje wyniki dala leki oraz powiedziala, ze w zwiazku z tym daje mi zgode na po...
    • Leczenie w ciemno to w Polsce zalosna i tragiczna, a jednoczesnie powszechna praktyka. Dzisiaj znowu czytamy o leczeniu raka jelita grubego preparatami zelaza przez kilka lat. Przeciez jesli pojawia sie jakikolwiek objaw ZAWSZE nalezy pomyslec o i wykluczyc ew. najpowazniejsze przyczyny tego objawu. A tymczasem lekarze nie zlecaja koniecznej diagnostyki, czy konsultacji. Lekarze, poprawcie sie!!! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6074486,Proces_o_odszkodowanie_za_nierozpoznanie_r...
    • Weszłam na to forum w nadziei, że ktoś mi wreszcie odpowie, bo jak pytam to spotykam sie tylko z uśmieszkiem (Może dlatego , że jestem w tzw. średnim wieku)Za każdą odpowiedź będę wdzięczna. Jestem po operacji uchyłka Mackella i wyrostka robaczkowego i stąd prozaiczne pytania, ale dla mnie bardzo ważne. 1. Jak długo goją się szwy wewnątrz brzucha? 2. Kiedy będę mogła jeździć na rowerze (rekreacyjnie) ? i jakie moga być konsekwencje jaknie wytrzymam? 3. Jak długo trzeba trzymać tę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się