anemia

(3 wyniki)
  • moja oliwia ma anemię pije mleko modyfikowane nawet sporo teraz podaję jej kaszki i marchewkę.pediatra zapisała mi żelazo w płynie ale wymiotuje już po jednej kropli, miałam inne witaminy też w płynie i to samo, rozcieńczałam żeby nie czuła ale na nic i przestałam podawać. Poradzcie mi proszę co w tej sytuacji robiś co można podawać by zwiększyć to żelazo?? i czy ma to wpływ na termin operacji oby z tego powodu nie przesunęłli??? Co robić????
  • Czy ktoś z Was miał problem z anemią? Karolek ma 8 miesięcy, 17 marca miał wyznaczony termin operacji. Po zrobieniu potrzebnych badań okazało się, że ma anemię ( hemoglobina 6,3 przy normie 6,5- 8,7). Czy ktoś z Was miał taki lub podobny problem? Nie wiem jak długo będę znów czekać natermin operacji i jak długo może trwać leczenie. Jak wygląda cenowo operacja na Koziej?
  • anemia(8)

Czy Wasze dzieci miały może anemię? Julka od dwóch m-cy bierze żelazo, a morfologia jest bez zmian, wszystko poniżej normy {HGB, HCT, RBC, RDW%, MPV). Lekarz rodzinny chce nas wysłać do szpitala, nasz alergolog każe cierpliwie czekać, a ja się martwię, czy z tego powodu nie będzie przesunięta operacja. Co prawda termin mamy na IX, ale czas tak szybko leci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się