Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      aspiryna

aspiryna

(3 wyniki)
    • Jakiś czas temu byłam u ginekolog w sprawie planowania ciąży. Lekarka w kontekście mojego Hashimoto wskazała, że możliwe jest (jako opcja dla mnie do rozważenia) branie na 3 miesiące przed planowanym rozpoczęciem starań preparatu z aspiryną aby zapobiec zespołowi antyfosfolipidowemu w ciąży. Niestety zapomniałam nazwy preparatu i dawki. Czy któraś z Was ma doświadczenia z tym związane, może kojarzy nazwę preparatu?
    • Do osob ze stwierdzonym Hashimoto: Prosze powiedzcie mi czy majac Hashimoto czujecie sie gorzej po jedzeniu a spedzajac dzien z pustym zoladkiem czujecie sie o niebo lepiej? Nie boli was prawie, nie ma tego napiecia w buzi, nie czuc takiej kluchy w gardle i ogolnie lepiej sie czujecie? A drugie pytanie to czy ze srodkow przeciwbolowych cos poprawia wam samopoczucie lepiej niz aspiryna zapita kawa? Stosowalem ketonal, paracetamol, tramal, morfine, lidokaine i musze powiedziec, ...
    • Pytanie jak w temacie: czy odczuwacie duszenie w okolicach tarczycy? Na forum nic o takich obajawach nie znalazłam... Czyżby tylko mnie dusiło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się