Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      atrakcyjny

atrakcyjny

(7 wyników)
    • niewiele soba reprezentujacy, tym wieksze ma wymagania wobe kobiet. To jest uogolnienie oczywiscie, ale bardzo czesto spotykam takie typy. Brzydki, niezadbany, niezbyt fajny charakter, a wybredny jak cholera. Co o tym sadzicie?
    • Tym razem na tapecie będą faceci. W końcu dlaczego mamy oceniać tylko kobiety?:) Niech kryterium nie będzie sam wygląd ale wszystkie cechy które decydują o atrakcyjności mężczyzny. Coś czuję, że typów będzie zdecydowanie więcej niż w kategorii kobiet:) -Robert Gawliński, wygląda jak konający narkoman -Bodzio Linda, zasuszony macho -Kuba Wojewódzki, burak pełna gębą, choć bywa zabawny -Robert Leszczyński, wyjątkowo nie lubię u mężczyzn takiego stylu -Adam Małysz, jestem fanką Adama ...
    • Figi(5)

To jest bardzo duży wachlarz różnych rodzai majteczek fig na każdą okazję,są piękne przyciągają wzrok każdego mężczyzny.Niektóre nadają się na poranny spacer w ogrodzie,gimnastykę,w domu przy porządkach lub nawet w czasie upałów na spacer do sklepiku na osiedlu czy kiosku a nawet do parku i na plażę.
    • zaczne od poczatku. pol roku temu moj maz oswiadczyl ze odchodzi. poczulam sie nagle strasznie nieatrakcyjna. chce cos odmienic. schudnlam 30kg ale za chiny nie umiem dobrac ubran do mojej sylwetki. znacie jakies dobre i tanie stylistki z okolic pozania?
    • Jak bym się czuła, gdyby... facet mial erekcję na mój widok: a) głupio albo traktowana jak przedmiot; b) atrakcyjna choć może lekko speszona; c) atrakcyjna i starałbym się mężczyznę jeszcze bardziej podniecić, kokietując go poprzez np. seksowniejsze założenie nogi na nogę?
    • umieszczają swoje zdjęcia na portalach , na których pozostali internauci mają dane osoby oceniać,np.w skali od 1 do 10. No co nimi kieruje,ekshibicjonizm,czy jak? chęć dowartościowania się? bycia atrakcyjnym? atrakcyjnym dla obślinionego , napalonego żula w kafejce internetowej?
    • Nie było mnie tu ponad trzy tygodnie...wracam, patrzę, nic sie nie zmieniło ale uśmiałam się najbardziej z dwóch wątków: precz z blińskim i fan club blińskiego. Szczerze powiem-ja się na tym forum nie staram przywiązywać do nikogo i pisać bez emocji(czasem mi się nie udaje, nerwus jestem).Ale w obronie pana B. staję jak najbardziej-jest to człowiek,który sie uprzejmie wyraża.To bardzo cenne w dzisiejszych czasach!A poza tym jak zwykle to samo - co sądzicie o tym i o tym, gdzie kup...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się