Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      atrakcyjny

atrakcyjny

(20 wyników)
    • biznes.onet.pl/to-moze-byc-ostatni-ranking-takich-kredytow-rns,18493,4780928,3062361,116,1,analizy-detal A to halina kochalska zapomniala o ostatnim momencie pod koniec 2010? :D na naganianie kazdy moment dobry :D hmm co to bedzie z tymi klitkami 30m2 w blokach z lat 50-80 obecnie w cenie 250k jak doplaty dla wtornego dla WARWSIAWKI SPADNA DO 5600 ?:D ale kochalska ma podniete ze limity spadna i co to bedzie :D a ja wam mowie samochodow zbraknie i koniecznie kupujcie - taki sam idioty...
    • Chiałbym sprzedać mieszkanie. Udział - Wilanów Oddanie XII2008. Rogowski Dev. Metraż 115m2 Cena 10.500zl/m2 + 49.000 miejsce parkingowe. Proszę o ocenę - czy to nie jest atrakcja? Agencjom - dziękuję
    • Duże, małe, atrakcyjne bardziej i mniej. 20 pozycji w atrakcyjnych miejscach W-wy.
    • ktoś pytał gdzie jestem - więc się zgłaszam i ponawiam prośbę o poratowanie mnie okazjami cenowymi w interesujących mnie lokalizacjach nie żądam wiele. 3 pokoje , cegła, najchętniej kwadrat Rakowiecka/Odyńca/Niepodległości/Puławska , ale mogę też zaakceptować w stronę Wołoskiej. ciche i ze sporym balkonem/( idealnie - z tarasem)
    • Poszukuję mieszkania na Bemowie lub w okolicy. Może macie jakieś atrakcyjne propozycje, albo chcecie podzielić się swoimi doświadczeniami i udzielić kilku dobrych rad. Szczególnie interesuje mnie inwestycja przy Lazurowej, czy ktoś kupił tam mieszkanie?
    • Pytanie jak w temacie. Mam na oku jedno mieszkanie w takiej plombie. Plusy: dobre położenie, pełna infrastruktua, super komunikacja, luźna zabudowa Minusy: otocczenie starych budynków, chyba średnio ciekawy element zamieszkający prol'owskie bloki Co o tym sądzicie? Plomby są fajne czy nie bardzo
    • teraz ceny w pierwszej linii brzegowej sa od 3000 pln za metr. jak myslicie - pojda w górę? bulgaria jest od pol roku czlonkiem unii.
    • Pomysł fajny, ciekawe jakie będą ceny zakupu. Leader Price, mieszkania od śmietnika wystąp. wyborcza.biz/biznes/1,100896,7214467,22_listopada_pierwsza_aukcja_mieszkan_w_Warszawie.html
    • Lublin - Sławinek - polecam mieszkania www.twojemieszkanie.republika.pl/ ref
    • Sprzedam mieszkanie w budynku o wysokim standrdzie wykonczenia, bezposrednio przy metrze, oddanie, II kwartał 2008, atrakcyjna cena
    • Rozwazam kupno mieszkania w Warszawie lub jej okolicach. Moje preferencje sa nastepujace: 1. Ladna i bezpieczna dzielnica 2. Ciche osiedle 3. Dobry dojazd to centrum Warszawy (max. ok 15 km od centrum) 4. Garaz w podziemiu 5. Osiedle zamkniete i strzezone 6. 4500zl/m2, ok 100m2 nowe mieszkanie Jaka firme developerska i jaka dzielnice sugerujecie ? Co mozna oczekiwac za 450,000zl? Ile trzba wydac zeby je wykonczyc ? Dziekuje za pomoc Marek
    • Jestem zainteresowany inwestycją tego dewelopera na Zgierskiej. Szukam osób które też zastanawiają się nad tą inwestycją. Cena wydaje się być atrakcyjna, mieszkania niebanalne. Pozostaje jednak kwestia wiarygodności dewelopera. Nie mogę uzyskać żadnych informacji na temat sposobu finansowania inwestycji przez tę firmę. Na pewno nie ma umowy kredytowej z bankiem (brak hipoteki) więc podejrzewam, że budowa może być finansowana z wpłat przyszłych właścicieli mieszkań. Być może idą jednak trudne ...
    • Jak w tytule 10 atrakcyjnych apartamentów (7m2 każdy) (12tys./m2), garsoniery, idealne na kawalerskie życie W bliskim sąsiedztwie kluby nocne i sklepy monopolowe Znajomy analytyk uważa że tego typu segment ma niezwykłą przyszłość, głównie przed euro (bliskość stadionu) potencjalnie 90% wzrostu w dwa lata
    • Dżizas jak to mówią, trudno w to uwierzyć... www.domiporta.pl/details,191,107833714.asp
    • Prosze o korepetycje w takiej sprawie. Jest mieszkanie spółdzielcze własnościowe bez wyodrębnionej KW. Od zasiedlenia (3 lata) właściciel nie płaci czynszu i ma spore zadłużenie wobec spółdzielni. Nie spłacał też w ogóle kredytu, który bank odzyskał od ubezpieczalni. Ubezpieczalnia poszła do sądu i teraz długiem zajmuje się komornik. Właściciel jest zameldowany i w najlepsze mieszka nic nie płacąc. Komornik ogłosił licytację. Pytanie jest takie: czy ma sens wejście w ten układ? Za...
    • Witam! Chciałbym zasięgnąć informacji na następujący temat: jakie klauzule w umowie umieścilibyście w przypadku kupna mieszkania na rynku pierwotnym, które już jest wybudowane? Chodzi mi o coś w stylu zapisu o tym że w razie nie udzielenia mi kredytu przez bank już po podpisaniu umowy wstępnej z deweloperem i wpłacie vadium - nie przepada ono na rzecz dewelopera. Co jeszcze polecacie?
    • Co sądzicie o tej inwestycji? Mam wrażenie,że cena 7-9 tysięcy jak na tę lokalizację i tego dewelopera jest atrakcyjna... A może przesadzam?
    • Nie ma juz tam mieszkan do kupienia, ale rodzina, w zwiazku z wyjazdem za granice na stale chce odstapic swoje mieszkanie. Placili po 5300 za metr. Mieszkanie jest czesciowo zrobione. Jest hudraulika, terakota, glazura, parkiet. Zastanawiam sie czy warto to kupic. I ew. ile to moze byc teraz warte. Mieszkanie jest na trzecim pietrze. 3 pokoje. Nie jest to scisly Mokotow, ale raczej jak zdazylam sie zorientowac, Mokotow przemyslowy tzw. Sielce.
    • czy ktoś brał u nich kredyt mieszkaniowy, czy jest to atrakcyjny kredyt w porównaniu z innymi dostępnymi na rynku
    • Czy opłaca się kupować gotowe mieszkania od developera, co można utargować? Jakie są Wasze doświadczenia? Redakcja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się