Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      atrakcyjny

atrakcyjny

(81 wyników)
    • Czym dla Was jest to pojęcie?/czy to nadal wdzięk,urok,wygląd a może posiadanie czegoś lub bycie kimś??..Myślisz atrakcyjny/a,a mówisz......
    • musi miec natomiast w sobie to "cos",co ma kapitan Wrona! a jak to jest z kobietami?
    • dlaczego facet, który jest wartościowy - boi się atrakcyjnej kobiety - ba dlaczego uważa, że ona się puści z pierwszym lepszym...???
    • NO właśnie, jak to jest z tymi atrakcyjnymi laskami. Każdy wie, że to dobro deficytowe, na które zawsze będzie popyt, ale czy na pewno? Oficjalnie jest tak, że atrakcyjne kobiety są ozdobą towarzystwa, przyciągają uwage czytelników i słuchaczy, królują w tabloidach. Gros facetów marzy o tym, by spędzić z taką urlop (albo chociaż wieczór przy kominku;), inne kobiety im zazdroszczą, ale podglądają sposób uczesania, ubiór, zachowanie. Każdy patrzy, niewielu zależy aby poznac z bli...
    • otóż właśnie jak powinna wyglądać "atrakcyjna", "ładna" dziewczyna?? czym powinna się charakteryzować?? jakie cechy w ogóle są pożądane u płci pięknej?? Panowie czekam na opinie :p
    • Atrakcyjna dziewczyna- waszym zdaniem, to niby jaka?Zadbana-tak czesto slysze, ale co to w waszym jezyku znaczy?Bo troche sie gubie
    • Czy atrakcyjne kobiety kojaza wam sie z tylko z pleplaniem o kosmetykach, modzie itp? Czy wedlug was atrakcyjna kobieta naprawde nie moze byc mądra? Dlaczego nie chcialbys sie wiązać z atrakcyjna kobieta?
    • Uwazam, ze nie. Gruba, czy chuda Piekna , czy nie Bogata materialnie (i duchowo), czy nie To przeciez poziom plemnikow i tak spada. Niezadlugo nie bedzie komu i czego. Jakies pomysly ?
    • Wyjątkowa, myśląca kobieta, klejnot na tle całej reszty, szuka wyjątkowego, nietypowego mężczyzny, agnostyka, osoby areligijnej lub ewent. ateisty, skrajnego liberała. Mam 0 tolerancji dla głupoty.Musisz być MYŚLICIELEM, NIE intelektualistą i wiedzieć jaka jest różnica.Szukam kogoś o krytycznym stosunku do rzeczywistości, kto zadaje pytania, rozważa znaczenia słów,zastanawia się nad światem, a nie podąża za resztą jak jeden ze stada baranów z klapkami na oczach. Kogoś, kto czuje, że w tym kr...
    • Chodzi mi o różnice i podobieństwa między tymi przypadkami. Czy każda atrakcyjność jest przez was tolerowana u potencjalnej kandydatki? Rozumiem, że atrakcyjna prostytutka nie będzie idealnym materiałem na żonę, ale co decyduje o tym, do której grupy zaszufladkowujecie daną kobitkę. Co decyduje o tym, że kobieta wygląda jak prostytutka, atrakcyjnie, czy jak potencjalna towarzyszka życia, bo różnie to było w różnych okresach.
    • Mam koleżankę - fajna, oczytana, przemiła dziewczyna. Wiem, że to trochę nieładnie z mojej strony, ale 'męczy' mnie jedna sprawa. Otóż ta koleżanka ma naprawdę duże powodzenie. Nic by nie było w tym dziwnego gdyby nie to, że koleżanka należy do 'większych' dziewczyn. Wzrost jak u modelki - 175cm natomiast rozmiar już zdecydowanie nie, bo jest to 42-44. Raczej duża pupa, biust raczej mały, brzuszek. Fakt, że jest dosyć proporcjonalnie zbudowana i jednak wysportowana. Mimo wszystko gdybym była ...
    • Atrakcyjna kobieta to jaka? Bo nie wiem czy lepiej jest ufarbowac włosy czy iśc na operacje biustu?:)
    • ... powinna wyorzystać swoja atrakcyjnośc, by trafić w faceta?
    • jestem nieatrakcyjny, że żadna na mnie nawet nie spojrzy, dlatego za seks zawsze płacę i wymagam !, jest mi z tym dobrze, chociaż wiem ze jest to dla niektórych poniżające....
    • Zaobserwowałam dziwną zależność. Otóż faceci widząc atrakcyjną kobietę rzadko kiedy decydują się na próbę podrywu. No i kończy się to tak, ze atrakcyjna kobieta często jest samotna. Czy faceci boją się odrzucenia?? Czy poprostu myślą, że fajna laska jest zbyt pewna swojej wartości, zeby porozmawiać z "byle kim". Dodam, że nie chodzi mi tylko o tych "mniej przystojnych" mężczyzn.Czym to jest spowodowane?? Proszę o szczere odpowiedzi.
    • Zwrócono moją uwagę na temat pukania inteligentnych, niebanalnych, atrakcyjnych trzydziestolatek. Niby jest to jakieś rozwiązanie, ale diabeł jak to diabeł zazwyczaj tkwi w szczegółach. No bo zastanówmy się nad inteligentną niebanalną atrakcyjną trzydziestolatką. Nawet gdyby taka istniała, to i tak na pewno byłaby już od dawna matką żoną i kochanką. A gdyby nie była matką żoną i kochanką, to pewnie w z tym twierdzeniem o inteligentnej, niebanalnej i atrakcyjnej trzydziestolatce byłyby...
    • Pytanie oczywiście skierowane do Szanownych Pań:) Mężczyźni to istoty rozsądne i przyzwoite, i do zbyt ładnych kobiet raczej nie startują, jeśli nie mają mocnych argumentów. Nieciekawe kobiety nie mają natomiast żadnych oporów jeśli chodzi o dręczenie atrakcyjnych mężczyzn swoimi zalotami. Skąd bierze się ten brak taktu i przyzwoitości? Czy kobieta to istota z natury podstępna i bezwstydna?;)
    • jak to jest panowie? co się składa na atrakcyjność kobiety?
    • zawsze wydawalo mi sie,ze faceci to wzrokowcy,ale teraz juz zwatpilam. Patrzac na historie mojej kumpeli,naprawde nie wiem-moze to ta chemia,a moze facet to tchorz. Kolezanka jest ladna i bardzo fajna dziewczyna,lubiana przez wszystkich,inteligentna, wyksztalcona,dowcipna, byskotliwa. Nie mowie,ze jest chodzacym idealem czy wyglada jak modelka,ale naprawde ma powodzenie u facetow i ja lubia. Ostatnio jest zainteresowana jednym i on o tym wie. A tymczasem ow facet spotyka sie z dz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się