Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      atrakcyjny

atrakcyjny

(11 wyników)
    • Czyż nie jest tak, że reprezentujecie głównie siebie, a nie wszystkich mężczyzn? Przystojny, bez brzuszka i oponki, w obecności kobiet znających swoją wartość, nie ma poczucia klęski, nie ma kompleksów...
    • Czyż nie jest tak, że reprezentujecie głównie siebie, a nie wszystkie kobiety? Piękne i adorowane nie mają poczucie niesprawiedliwości...
    • znacie jakies ? bo ja nie... a duzo ich poznalem.
    • Proszę o swoje komentarze i spostrzeżenia w tym temacie.
    • Badania amerykańskich psychologów dowiodły, że wiara w równość płci się nie opłaca. I to dosłownie! Mężczyźni przekonani, że miejsce kobiety jest w domu, zarabiają znacznie więcej niż ci, którzy są za równouprawnieniem. A wyemancypowane kobiety wcale nie są lepiej wynagradzane niż te konserwatywne. gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90442,5955145,Seksizm_w_pracy_sie_oplaca_.html
    • ..wystarczy się rozejrzeć...wokół piękne, interesujące kobiety i szara masa zaniedbanych panów..skąd ta dysproporcja....gdzie można spotkać interesujących mężczyzn? Ula
    • Zdecydowanie wole pracowac i przebywac z facetami. Docenia kiedy ladnie wygladam , pochwala jak cos zrobie dobrze. Dbaja o dobra atmosfere. Zupelnie odwrotnie zachowuja sie kobiety. Plotki , zlosliwe uwagi w stylu: "patrz jak sie wypindrzyla , chyba chce sie z sefem przespac" to wsrod kobiet norma. prawda jest taka ze kobiety potrafia sie jednoczyc w bezsensownej wedlug mnie sprawie rownych praw. Co prawda zawsze sadzilam ze mam takie same prawa jak kazdy inny czlowiek no ale moze...
    • Wlasnie, dlaczego inteligentni, atrakcyjni, sprawni fizycznie nie chcia sie rozmnazac ? Za to skansen genetyczny mnozy sie na potege...... ;-))
    • "molestowanie seksualne, które, szczerze mówiąc, nie jest niczym innym jak zalotami nieatrakcyjnego mężczyzny. W roku 1963 choreografię uwodzenia łączyły jeszcze genetyczne związki z instytucją małżeństwa. Od tego czasu uległa jednak degeneracji, tak że mężczyźni zmuszeni są wyjawiać bezpośrednio swoje intencje, a nie uczy się ich skrywać swoich pragnień za propozycją opieki. W rezultacie nieatrakcyjni mężczyźni, ujawniający swoje pożądanie przed niechętnymi im kobietami, wystawie...
    • Swego czasu dyskutowaliśmy o tym czy pewnej pani nalezy się od firmy 7 mln zł za to że pracownik firmy ja macał etc. Wiele z pań twierdziło że jak firma wybuli to nauczy sie zatrudniac właściwych ludzi - czyli takich co nie macają i będzie reagowac na podbne przypadki z własciwą stanowczością. Podobna naukę powinny wyciągnąc inne firmy. Ale czy to jedyna nauka jaka firmy wyciagną. załózmy że odbyło się kilka takich spraw i kilka pań dostało po kilka milionów zł. jaka z tego płyni...
    • 1.jak boli mnie brzuch lub mam zły nastrój to MUSZĘ mieć okres 2.w głowie mi TYLKO kosmetyczka, fryzjer i zakupy (owszem lubię to, ale jest mnóstwo innch atrakcji w życiu) 3.jak mam mdłości to PEWNIE ciąża 4.nie moge się napić, przekląć, zabawić na maxa (nomen omen jak facet), bo to NIE WYPADA 5.jestem złym kierowcą, bo noszę spódniczkę 6.nie mam nic ciekawego do powiedzenia (sport, motoryzacja, informatyka), bo jestem KOBIETĄ, czyli się na tym nie znam 7.powinnam dobrze gotować, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się