Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      atrakcyjny

atrakcyjny

(17 wyników)
    • ..w Leclercu. komplet-box- Wesoła Szkoła za 149 zł- kl.1 i 159 zł- kl. 2i3. oferta atrakcyjna w porównaniu do stacjonarnych księgarni, ceny jak na allegro ale jak ktos ma blisko to bez kosztów wysyłki ;) oferta tylko na weekend 23-25.07- byłam w Rzeszowie- nie wiem jak w innych miastach.
    • Do Świąt jeszcze chwila, nie każdy jeszcze zaczął kupować prezenty, niektórzy dopiero zaczną myśleć nad tym co kupić ;) i gdzie taniej ;) jeśli widziałyście gry w atrakcyjnych cenach piszcie tutaj, z tego co ja zapamiętałam ( oprócz tego co jest w gazetkach): Monopoly Świat 70zł - Real Monopoly Tu i Teraz 60zł - Real Scrabble originał 70zł - Real, superfarmer delux + chińczyk 79zł - Real pakiet wilki i owce + superfarmer 75zł - Smyk pakiet Scrabble originał + My first scra...
    • Kupując 3 akcesoria płaci sie 25 zł, za 5 akcesoriów - 35 zł. Byłam w Arkadii w Warszawie. Do akcesoriów zaliczają się czapki, rekawiczki, szaliki, skarpetki, rajstopy, nie wiem jak bielizna (nie potrzebowałam, więc nie pytałam). Cena regularna dziewczęcej czapki z dzianiny na polarze to 43,99, a tu za 25 zł mozna kupic 3 :-) Ta promocja jest od wczoraj, wiec duzo juz zniknęło, ale dzisiaj rano jeszcze miałam co wybrać. Są dzianinowe czapki na polarze, z pomponem, czarne i ecru, sa ber...
    • Dla tych co mają coś upatrzonego :-) jak w temacie-promocja jest tylko na wybrany asortyment ale jest tego dość sporo z tego co widziałam....
    • Witajcie, moge miec roznego rodzaju Lego po atrakcyjnych cenach. Ale musialoby byc wiecej chetnych, bo wtedy ceny sa najatrakcyjniejsze. Oferta wazna tylko do konca tygodnia - jakby ktos byl zainteresowany prosze pytac - sprawdze ceny w sobote i bede wiedziala jak to wyglada. Mam nadzieje, ze nie wykupia wszystkiego do tego czasu :-) Przyklady: Pociag z lego duplo 3372 - cena 315 zl Duplo farma - 4975 - cena 120 zl innych nie pamietam, sporo juz wykupionych. Pozdrawiam
    • same zobaczcie www.tesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-19112008_276/zabawki/szablon.php?hm=glogow
    • w nawiązaniu do wątku o Lidlu i Biedronce. wczoraj w Lidlu były rajstopki w 2 pakach, rano zaliczyłam z dziecmi lekarza, w sklepie byłam o 10:30 a tam ani śladu po rajstopkach, pytam panią a ona mi na to, że mało było. zawsze tak jest, że jeśli pojawia się coś w ofercie faktycznie atrakcyjnego to jest rezuconych kilka sztuk na przynętę, mało komu ta atrakcja się trafi a inni i tak nie wyjdą z pustymi rękoma tylko z pełnym koszykiem niepotrzebności. Dlatego właśnie wolę biedron...
    • przymierzam sie do pierwszego zakupu kolocków dlego dla mojego niespełna 2-letniego synka kolcki mają być częściowo na Święta, częściowo na urodziny Znalazłam takie promocyjne ceny: - żwirownia (4987)- 120 zł - plac budowy (4988) - 184 zł. Ceny wydają mi się atrakcyjne, jednak nie śledziłam ich wcześniej i nie wiem czy faktycznie takie są. Chciałam jeszcze wielką beczkę klocków XXL (5516), ale wizę teraz tylko po 215 zł, a wcześniej były po 179-189 zł. I tak się zastanawiam czy kup...
    • sprawdza sie? Mam ocgote oszczedzic i kupic kilak para na wyptrzedazach, ale nie wiem czy trafie z rozmiarem na potem. Czy to ma sens? Dziecko ma 2 lata i noga galopuje poki co!
    • Widziałam fajne buciki na stronie internetowej Baty w rozm. od 18. Czy któraś z mam zna może te buciki? Czy są dobre dla maluszka, który stawia pierwsze kroczki? Cena atrakcyjna, a jaka jakość? A jak jest z rozmiarami - nie są zaniżone albo zawyżone?
    • w tamtym roku dzięki waszym opinią kupiłam płaszczyk tej firmy i bylam bardzo zadowolona w tym roku znalazlam ta kurtke allegro.pl/dk-minymo-jesienno-zimowa-kurtka-128cm-0927-i1249699219.html z opisu wynika że jest super no i cena atrakcyjna może juz ktos widział kurteczkę albo kupił i podzieli sie opinia
    • Witam, czy możecie mi proszę, tak mniej więcej określić ile kosztowałaby taka kurtka www.allegro.pl/item336439060_next_wiosenna_kurtka_kurteczka_4_5_l_nowa.html u osób , które tutaj na forum sprowadzają ciuszki Nexta z Angli, wiem że dużo taniej niż na allegro. Może skusiłabym się. Dziękuję.
    • W Smyku jest wyprzedaż butów, sporo plastiku, ale można wyszperać coś fajnego. Na przykład po 40 zł widziałam sandałki skórzane w rozmiarze 25, w tej samej cenie były sandałki Benettona - skóra od wewnątrz, rozmiar 31. Było trochę małych bucików skórzanych - do rozmiaru 24. Włoskie sandałki plażowe Hot Wheels były po 15 zł Byłam w Smyku w Arkadii (Warszawa), przypuszczam że w każdym Smyku asortyment będzie trochę inny.
    • Proszę o podpowiedź, która zabawka bedzie najciekawsza dla chłopczyka w wieku 4,5. Uwielbia temat chociaż nigdy nawet bajki nie widział ale koledzy w przedszkolu tylko o Ben10 rozmawiają więc zastanawiam, się nad kupieniem mu jakiegoś drobiazgu ale te zabawki wydają mi się takie nieciekawe i nudne i nie wiem co w tym takiego ciekawego, tak naprawdę:)))
    • puzzle(5)

Powiedzcie, proszę, czy 500-elementowe puzzle będzie atrakcyjnym wyzwaniem dla 12-latki? Nie za łatwe? Może za trudne? Nie znam się ani na puzzlach, ani na 12-latkach... ;)
    • Witam! Od niedawna używamy pieluszek Dada z Biedronki i jestem bardzo zadowolona z jakości i ceny 62 szt. w dużym opakowaniu rozmiar pow.7 kg (jasnozielone opakowanie) niecałe 30 zł. Ostatni raz udało mi się te pieluszki kupiś jakieś 3 tygodnie temu (przy cenie był napis "NOWOŚĆ") a teraz byłam w dwóch Biedronkach i nie ma dużych opakowań są tylko małe i niestety w ogóle nie są atrakcyjne cenowo. Oprócz pieluszek Dada w Biedronce są też jakieś duże paczki Fitti ale są ceratowe:(...
    • Do zorientowanych w temacie - czy będzie jeszcze dostawa letnich ubrań w Smyku? Chodzi mi o serię wizytową letnich sukienek itd. Byłam wczoraj w sklepie, a tam pustki, zostały pojedyncze rzeczy i nie wiem, czy usiłować wybrać coś z tego, czy poczekać na nową dostawę tej samej kolekcji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się