-
pozwolę sobie po raz kolejny zasięgnąć porady specjalisty ;) wybieram sie w tym tygodniu po besafe izi combi x3 dla synka i chciałam jeszcze zapytac o Pana doswiadczenia w montowaniu tego fotelika w audi a6 (rocznik 2000), dokładniej czy wystarczy pasów i czy kanapa nie jest za bardzo po skosie, zeby dziecko nie leciało do przodu, czy też siedziało pod katem 90st. wiem, że pewnie szczegółów dowiedziałabym się na miejscu ale wolę się nie rozczarowac, tym bardziej że dosyc daleko musimy po nieg...
-
Witam,
jaki fotelik do audi a4 98r. oraz pasujący do vectry 99r. w przedziale 15-36 bez isofixa, dla dziecka 17 kg, 110 cm, b.drobny 5-latek do tej pory jeździł w foteliku do 25 kg, ale wzrost już nie pozwala. Zależy mi na foteliku dającym się „rozłożyć” do spania, bo synek ciężko znosi podróże (choroba lokomocyjna) więc najlepiej jak uśnie. Myślałam o maxi cosi air protect, bo ma w opisie możliwość regulacji pozycji, ale tylko zanim posadzę dziecko, czy możecie polecić fotelik ...
-
Tak jak napislalam, corka obecnie ma 9 kg, okolo 75 cm i skonczone 8 m-cy.
Z fotelika espiro atlantic juz jej wychodza nogi.
Chcialalam przeznaczyc na fotelik okolo 700-800 zl.
Wiele osoob kupuje na dluzej na allegro w przedziale wlasnie 9-36 kg i popularnoscia sie ciesza Young Sport 9-36kg Recaro oraz CYBEX PALLAS ze zwgledu na atesty.
Pani w sklepie znow mowila, zeby nie dac sie wrobic w fotelik z duzym przedzialem wagowym, bo mimo regulacji pasow, polki, niektore foteliki nie rozklada...
-
czy będzie pasować recaro ys do tego modelu i jaki fotelik dla noworodka? na którym siedzeniu montować foteliki? pozdrawiam serdecznie.
-
pierwszym moim typem był i jest nadal MC CabrioFix bez bazy oczywiście, ale z
racji że będziemy dużo podróżować rozważam jeszcze BeSafe iZi Sleep? który
będzie lepszy? proszę o radę
-
po przejrzeniu testów, ofert, reklam i stron producentów - dalej nie wiem co
kupić. auto - audi a6/2004.
cena nie gra roli, ma być przede wszystkim bezpieczny, tapicerka nie ma
znaczenia.
po obejrzeniu testów adac zastanawiałam się nad maxi cosi (rodi xr? air
protect?), concord transformer t/x/xt (czym się różnią??), ewentualnie cybex
free fix (ale wydaje mi się za szeroki - córka jest chuda i długa), cybex