audi

(3 wyniki)
  • Wiem ze forum poswiecone jest jedynie a moze w wieksozsci marce Alfa Romeo, ale chcialbym zapytac co byscie wybrali Audi A3 czy wlasnie Alfem 147...mam ok 20000 do wydania. Bardzo prosze o jakies konstruktywne odpowiedzi no i jesli to mozliwe w miare mozliwosci jakas mala rade co wybrac :)) Dzieki.
  • Witam jestem posiadaczem alfy 145 1.4 Boxer , prosze o pomoc bo mam maly problem . Od ponad roku samochod mi sie wala po mechanikach :( :/ a zaczelo sie to tak.!! kupilem samochod i pocieszyle sie nim 1,5miesiaca po czym samochod pewnego pieknego dnia zaczol isc na 3 cylindry. Wizyta u mechanika zaczela sie oczywiscie, na poczatek wymiana przewodow i swiec . I od tego momentu z samochodem zaczely sie robic cuda. Po odpaleniu samochod szedl do momentu zagrzania sie, po czym wyskakuje kon...
  • Witam, wiem, ze smigasz 166 3.0.Jesli moglbys opisac kilka wrażeń z użytkowania tego modelu - bede wdzięczny.Jak sprawuje sie motor 3.0?kwestia spalania, rozrząd /wymieniałeś może?/ Przypuszczam, ze wrazenia z jazdy z takim silnikiem są...odlotowe. Pozdrawiam Ikar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się