-
Witam
Planuje sie wybrac 12 lipca na 4dni do Barcelony.W plach zwiedzanie.Powrot 15.07.Wylot z Katowic.Wyjazd organizowany samodzielnie-bilety za 250 zl w obie strony!Chetne osoby prosze o kontakt na @gazetowego.
-
Czy ktos wybiera sie do Barcelony w ostatnim tygodniu maja? Szukam towarzyszki na wspolne poznawanie miasta (moj wiek 34l.)
-
Wybieram się do Barcelony na przedłużony weekend (17.02) - jeśli ktoś miałby ochotę na wspólne zwiedzanie, chętnie połączę siły :)
-
Witam,
Szukam chętnych na krótki wypad do Barcelony, połączony z meczem FC Barcelona - FC Sevilla.
Termin : wylot 29.10.2010 - powrót 2.11.2010
Koszty :
- bilet lotniczy ( obecnie ok. 1000 zł z Poznania przez Warszawę - ceny rosną wiec trzeba się spieszyć)
- bilet na mecz chcę kupić na stronie klubu - 80-120 Euro w zależności od miejsca
- nocleg - tani schludny hostel , z łatwym dojazdem do centrum
- jedzenie i inne bilety wstępu, transport w Barcelonie
Mam 37 lat. Od dawna marzy m...
-
Witajcie podróżnicy mali i duzi:)
Może jest wśród Was ktoś, kto marzy o podróży do Barcelony i Katalonii?
Termin 12-19.06. wyjazd raczej niskobudżetowy, zwiedzanie, smakowanie, poznawanie i podziwianie...
czekam na wieści, hola
K35
-
Długi weekend majowy /28.04 - 4.05/ szukam drugiej osoby na samodzielne zwiedzanie Barcelony.
-
Wybieramy się we dwójkę z dziewczyną do Barcelony w sierpniu (2-13). Może ktoś
się tam wybiera w tym samym czasie, albo może chciałby się przyłączyć do
wyjazdu? W grupie zawsze raźniej zwiedzać i się bawić :-)
-
Poszukuję koleżanki na wycieczkę objazdową Barcelona i Lazurowe Wybrzeże z Rainbow tours. Koszt ok. 1600 zł, wylot z Warszawy. Inne kierunki też biorę pod uwagę- zarówno pobyt jak i objazd.
Ja K 35
mail: ariana75@gazeta.pl
-
z interrail , kto chętny - 2 połowa sierpnia
-
witam poszukuje chenych na ok tygodniowy albo 5cio dniowy wypad do Barcelony. przelot tanimi liniami oczywiscie zakwaterowanie tez raczej tansze... chetni?
-
Witam, wybieram się na przełomie lipca i sierpnia do Hiszpanii, najchetniej
Barcelona bądź Madryt, ale w zasadzie może być całe Costa Brava. Nie zamierzam
caly czas smażyć się na plaży, chcę też w ramach wolnego czasu troche
pojeżdzić po Hiszpanii na jakieś wycieczki jednodniowe, np do Walencji,
Castellon de la Plana, itp. Znalazlam fantastyczne oferty z dobrym biurem
podróży, ale mimo wszystko zawsze lepsza oferta jest za pokój 2 osobowy, niz 1
osobowy. Zainteresowanych zachęcam do nap...