Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      barcelonie

barcelonie

(34 wyniki)
    • Mniej więcej w połowie września chcę polecieć do Barcelony na ok. 2 tygodnie. Wylot: centralna Polska. Jak będzie najtaniej? Monika
    • Witam; Szukam taniego połączenia do Lizbony bądź Barcelony w okresie 28-6 maja. Dzieki za informacje. Magda
    • Witam zarezerwawalam lot z Barcelony do Warszawy liniami Wizzair. Czy tam odbywa sie odprawa standardowa czy online? Pytam konkretnie o tym lotnisku w Barcelonie. Dodam nie mam bagazu rejestrowanego
    • Przylatujemy na El Prat o 11, a kolejny samolot mamy o 21. Chcielibyśmy podjechać na chwilę do centrum Barcelony, ale widzę, że od mojego ostatniego pobytu na El Prat w 2008 trochę się zmieniło. Lądujemy w terminalu 2, a przechowalnie bagażu są w T1. Proszę mnie poprawić, jeżeli się mylę. Jak dostać się do T1, shuttle bus czy pieszo? I czy żeby dojechać RENFE do Passeig de Gracia znowu musimy wrócić do T2? Ile zajmie nam poruszanie się w obrębie lotniska?
    • Przylatuję do Barcelony LOTem na 14.50 a o 16.20 mam samolot RYANAIR powinnam chyba zdążyć się przesiąść - będę miała bagaż, na który muszę trochę poczekać sama już nie wiem - co doradzacie ? Nie mam zbyt dużego doświadczenia, Pozdrawiam Szanownych forumowiczów ;-)
    • Wybieram się Wizzairem do Barcelony,samolot ląduje na terminalu B2.Proszę o jakieś informację na temat tego lotniska,z tego co wiem jest to część El Prat.Jak się odnależć po odebraniu bagaży,gdzie się udać na jakiś bus,metro,taxi? Za każdą pomocną informację będę wdzięczny.
    • 17 czerwca wejdzie do uzytku nowy Terminal 1 na lotnisku BCN El Prat. LOT (Star Alliance) przenosi sie tam od poczatku " at first Star Alliance will move there and probably Aerolíneas Argentinas, Aeroméxico, Air Maroc, Jet, at the end of September - OneWorld Sky Team - at the end of this year. THere will be shuttle buses to train station and 'old' terminals A,B,C ." www.tripadvisor.com/ShowForum-g187497-i44-Barcelona_Catalonia.html - pozdrawiam A.
    • Witam Czy ktoś z was w ostatnim czasie leciał lub będzie lecieć z katowickiego lotniska do Stolicy Katalonii? Po przeczytaniu wielu forów mam wiele wątpliwości czy samolot odleci i czy będzie na czas. Pozdrawiam Serdecznie i czekam na odpowiedz
    • Czy może podpowiedzieć czym najtaniej dolecieć do Barcelony? Przeszukałam połączenia, ale jestem przerażona cenami biletów:|. Może wiecie o jakiś tajnych połaczeniach czy promocjach? Dziękuję za wszelkie sugestie.
    • lataja jakies tanie linie? jakie polaczenia mozecie polecic? Dzieki i pozdrawiam Klara.
    • Witam, Właśnie zauważyłam, że we wrześniu można polecić do Barcelony i z powrotem za ok.300 zł - to chyba niezła cena? :) W związku z tym mam pytanie do osób, które leciały już liniami Clickair: jak wygląda w skrócie procedura zakupu biletu i późniejsza odprawa na lotnisku? Czy jest coś, o czym powinnam pamiętać? Jakieś kruczki, haczyki itp...Nigdy nie leciałam tanimi liniami i stąd moje pytanie. Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi Monika
    • szukam taniego połączenia do Barcelony, miejsce wylotu nie gra roli (polskie miasta;) pomóżcie... data wylotu: 23.12. (+/- 2) data powrotu: 30.12.
    • Czesc, Mam pytanie związane z mało roztropną rezerwają biletu :/. Ląduje w Barcelonie LOTem o 14.35, a o 16.10 startuje samolot Iberii do Sewili, w ktorym mam wielką nadzieje sie znaleźć. Niestety, musze odebrac/ponownie nadac bagaz, przejsc przez bramki itp. Obawiam sie, ze pomimo moich najlepszych checi moze to byc awykonalne (a Iberia nie zezwala na zmiane rezerwacji biletu). Czy ktos wie, ile czasu przed odlotem zamykane sa pierwsze bramki na lotnisku? Zastanawiam sie, ...
    • po 14pazdziernika. chcialam na wakacje, ale zabraklo kasy. czy wobec tego taniej moze by bylo do Madrytu czy Barcelony doleciec i przenocowac w jakims tanim hotelu-motelu(z dwuletnim dzieckiem). pomozcie, bo zupelnie nie wiem, jak sie do tego zabrac... przede wszystkim, czy to taniej w ogole wyjdzie niz wycieczka z biurem podrozy??? czy sie nie oplaca?
    • Co sie porobiło z lotami do Barcelony, ew. Girony z W-wy? Nie moge nic znaleźć, jakie inne lotnisko proponujecie, aby łatwo i TANIO - dotrzeć z Warszawy do Hiszpanii, we wrzesniu?
    • szukamy tanich połączeń w kwietniu-bilety w obie strony,pobyt ok.tygodnia,studenci.dzięki
    • witam, czy moze mi ktos polecic jakis tani lot do barcelony i z powrotem okolo 15 lipca powrot po dwoch tygodniach. Moze byc kazde lotnisko w Polsce i ew Berlin. Patrzylem na airberlin i mi wyszedl bilet w dwie strony za 164€ z oplatami i podatkami a inny za 64€ z wszystkim! czy to mozliwe?? Prosze od odpowiedz
    • 1 os dorosla + dziecko 3 lata. 15 luty-powrót 29 luty.
    • Mam dwa pytania. Z którego terminalu latają te linie? Jak jest z biletami, a raczej ich brakiem. Czy na lotnisko idę tylko z kodem, który dostałam na maila i paszportem i na tej podstawie dostaję boarding pass?
    • witajcie, szukam taniego polaczenia Barcelona<-> Polska(wawa,wroclaw,katowice lub krakow) Slyszalem, ze z przesiadka w londynie wyjdzie taniej?, norwegiany sa tanie,ale oni nie maja jeszcze schedulu na grudzien! jakie linie i miejsce do przesiadki polecacie? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się