Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      belgrad

belgrad

(4 wyniki)
    • jako zwolennik trasy przez Rumunię (nie do przekonania do wyższosci innej) zostałem zmuszony w zeszłym tygodniu do pojechania przez Serbię (po 2 latach przerwy) Dalej uwazam że to trasa nudna i nieciekawa (poza kawałkiem Nisz-Sofia) ale w ciągu 2 lat zrobila sie zdecydowanie szybsza. W Belgradzie jechałem obwodnicą (zero wjezdzania do miasta i z Suboticy do Sofii zajęło mi to 6h), z Sofii do Burgas po oddaniu nastepnego kawalka autostrady jechałem 3 h!!! niewiele przekraczając ;) Ogólnie a...
    • Mam pytanie czy jechał ktoś w tym roku obwodnicą Belgradu? Nie wiem czy jechać przez centrum (ale tam z kolei jest w remoncie most), czy obwodnicą (nie mam pewności czy jest ukończona. Z góry dziękuję za info. Poleć znajomemu
    • z map google wynika, że większość jest gotowa, ale wciąż nie ukończono ostatniego odcinka czy ktoś wie jak to wygląda na teraz i jak sytuacja zmieni się latem? czy ktośc
    • Jedziemy do Bułgarii przez Serbie. Chcemy z dziećmi przenocować w jakimś hotelu na trasie. Może ktoś zna całkiem przytulny motel, hotelik czy coś takiego. Będę wdzięczna za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się