Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      bielsk

bielsk

(3 wyniki)
    • Chciałbym postawić drewniany domek o pow.30m\2 z piwniczką i poddaszem urzytkowym,na szkielecie z belek,sciany z płyty OSB.Czy tak się to robi? Podajcie jakieś firmy zajmujące się tym,chociaż chciałbym to w miare możliwośći postawić sam.
    • Witam! Proszę o pomoc.Chciałam w przyszłym roku rozpocząc budowe domu.Powierzchnia użytkowa 110mkw.Bez udziwnień zwykły prosty.Ekipa której zleciłam aby obliczyła wstępny kosztorys budowy stan surowy otwarty krzyknęła 170.000 czy to nie jest za dużo!!!!!Proszę o jakieś informacje.Mieszkam w Bielsku-Białej.
    • Witam. W ostatnim numerze Wysokich Obcasów zostało opisane mieszkanie pary muzyków / artystów. Owi państwo na podłodze położyli parkiet przemysłowy z sosny - takie kwadraciki (na oko ok. 10x10 cm) cięte w poprzek włókna. Bardzo mi się to podoba, ale zupełnie nie mam pojęcia, gdzie takie coś można kupić? Czy ktoś z was o takim parkiecie słyszał? Jaki jest w utrzymaniu (czy szybko się niszczy - zważywszy na to, że sosna to dosyć miękkie drewno). Pozdr. B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się