bielsk

(8 wyników)
  • Jesli ktos wie, gdzie moge kupic zaproszenia, podziekowania dla rodzicow,zawieszki na wodke w Bielsku lub okolicach to bardzo prosze o adresy.Dziekuje
  • Witam, jestem na etapie poszukiwań miejsca na wesele. Catering już mamy, potrzebna jest za to sala. Moze jakaś odnowiona strażnica, dom kultury..? Ktos ma jakis pomysl??
  • Czy są na tym forum dziewczyny z byłego województwa bielskiego (obecnie część województwa śląskiego i małopolskiego)?
  • czy któś może miał suknię ślubną z tego salonu moja siostra zamówiła suknię w czerwcu i do dzisiaj jej nie ma chociaż ślub już prawie za tydzień w salonie od miesiąca twierdzą że suknia jest w drodze, w tej chwili nie ma sukni, nie ma właścicielki i nie ma pieniędzy z zaliczki ogólnie bardzo przestrzegam przed tym salonem i proszę jeśli ktoś miał z nimi do czynienia o wrażenia
  • namiar. Widzialam dziewczyny w makijazach jakie wychodzily spod reki wizazystki/kosmetyczki Gali, szczerze polecam. Ja na razie robilam tylko piekne paznokcie i makijaz permanentyny - i jestem zachwycona :))
  • Czy mozecie polecic mi kapele goralska z okolic podanych w temacie? urzadzamy wesele w karczmie goralskiej w bielsku i chcielismy wynajac na godzinny wystep tradycyjna kapele goralska. Przez pewien czas zastanawialismy sie nawet czy nie wynajac ich na cala noc, zamiast kapeli, ale stwierdzilismy, ze to byloby chyba za duzo:) dzieki za informacje
  • gdzie w Bielsku sa suknie slubne
  • cześć dziewczyny, czy możecie polecić na Śląsku (najchętniej w okolicach Bielska i Katowic) sklep z ładnymi ciuchami dla mamy i babci na wesele? W ogóle jeśli chodzi o babcię szukam sklepu z eleganckimi garsonkami o większej numeraji a w Bielsku niczego takiego nie znalazłam... będę wdzięczna za namiary:) pozdrawiam serdecznie, bielszczanka1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się