bielsk

(4 wyniki)
  • Czy może orientuje sie ktoś gdzie mogę wykonać zabieg mikrodermabrazji w okolicach Bielska-Białej? Cena nie gra zbytniej roli,bo chodzi głównie o jakość i profesjonalność. Prosze o jakieś podpowiedzi :)
  • namiar. Widzialam dziewczyny w makijazach jakie wychodzily spod reki wizazystki/kosmetyczki Gali, szczerze polecam. Ja na razie robilam tylko piekne paznokcie i makijaz permanentyny - i jestem zachwycona :))
  • Szukam dziewczyny z Bielska-Białej, która bylaby gotowa spedzic ze mna troche czasu i nauczyc mnie jak się malowac. Bylam już u wizazystki, nawet dwoch. Kazda z nich pokazala mi jak się powinnam malowac ale problem polega na tym, ze to one mnie malowaly! Im to oczywiście szlo bardzo sprawnie, ale jak cwicze sama to nic z tego nie wychodzi. Chcialabym pomalowac się sama pod doswiadczonym okiem ;) Dodatkowy problem z tymi wizazystkami (poza cena :)) jest taki, ze kazda z nich okresl...
  • Witam serdecznie:-) Kupiłem już prezent dla mojej mamy na Boże Narodzenie... Chciałbym jednak kupić jeszcze jakąś wodę toaletową... Mama nie używa wyrafinowanych perfum więc chciałbym kupić "coś" po rozsądnej cenie... Gdybyście mogły polecić jakąś konkretną markę, to będe wdzięczny. Jeśli chodzi o nuty zapachowe to wiem tylko tyle, że mama nie lubi jaśminu. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się