Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      bielsk

bielsk

(14 wyniki)
    • Witam mam na imie Wiola i dzisiaj mam 30 urodziny z tej okazji postanowiłam przestac sie zamartwiac i napisac do was, poszukuje bratniej duszy z Bielska-Białej,choruje od 4 lat leczenie zaczełam rok temu ale po 7 miesiacach musiałam przerwac z powodu grzybicy i problemów z żoładkiem,przerwe mam od 7 miesiecy,wszystkie objawy powróciły zaczynam znów leczenie,postaram sie w najblizszym czasie opisac moja historie ale jest tak długa ze niemam cierpliwosci jej pisac,borelioze przechodze bardzo ci...
    • Witam, chcę się z Wami podzielić /jeśli macie ochotę/ namiarami, myślę, dobrego lekarza z Bielska Białej. Pani doktor jest osobą rozumiejącą problemy ludzi z boreliozą. Dzisiaj u niej byłam na wizycie, trwającej, aż 40 minut. Chociaż leczenie u mnie najchetniej by widziała szpitalne i zrobiną punkcję, to jednak zoztało na dousynym leczeniu i bez punkcji. Pytałam p. doktor czy mogę właśnie w taki sposób "pochwalić się nią". Odpowiedż usłyszałam "tak". Pytałam również czy leczy dzie...
    • W czwartek mija pierwszy miesiąc mojego leczenia a 11 maja wizyta u Pani doktor... Muszę zrobić badania kontrolne i mam mały problem - dotałam od dr Beaty karteczkę z wypisanymi badaniami i jednego nie mogę rozczytać, a z wizyty nie pamiętam... co dwa miesiące robimy mocz ogólnie, kreatyninę i mocznik co miesiąc - ALAT, ASPAT i właśnie co jeszcze???? Proszę napiszcie ;) Pozdrawiam!
    • Odbedzie sie pod koniec wrzesnia najprawdopodobniej w piatek w godzinach popoludniowych. Dostalam zaproszenie od organizatora imprezy - internetowej gazety Nowa z Bielska. Swigonka cos moze wie o tej gazecie, bo ja jej nie znam. Ja ze swojej strony zaproponowalam prezentacje multimedialna i projekcje filmu "Under our skin". Bedzie akcja informacyjna w internecie i plakaty na przystankach autobusowych. Zaproszona jest jakas pani doktor zakaznik z Chorzowa - specjalistka z dziedziny bo...
    • Bardzo proszę o informację. Moze ktoś leczy się u dobrego lekarza, którego można polecić innym.
    • witajcie, powiedzcie mi jak pani dr z Bielska leczy Boreliozę ? Jest potrzebne leczenie szpitalne czy tylko ambulatoryjne wystarczy ? pytam poniewaz nie mogę skontaktować się z dr Beatą z Krakowa a mój stan z dnia na dzień się pogarsza, mimo że trzy dni temu wróciłam ze szpitala za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję
    • Witam, obseruje to forum od czerwca 2008r, wtedy mój mąż zaczął leczenie w Bielsku(po ponad 2 latach włóczenia się po lekarzach roznych specjalizacji. Zrobił badanie na koinfekcje wyszła chlamydia i mykoplazma, jak dotąd leczenie nie przyniosło żadnych efektów, a właściwie od 2 tygodni jest znacznie gorzej; zawroty glowy, ogólne zmęczenie, brak siły, nie może wstac z łóżka, rozbicie, drżenie rąk wrażenie ze nie może oddychac i wiele innych. Obecnie bieże: rifampicyne, xitrocin, ...
    • Witam! Na początku maja (1-3.05) kleszczuch mnie dopadł. 11.05 poszedłem zrobić test na obecność przeciwciał Igm 32,2 ; IgG 8,3. W tym samym dniu kiedy odebrałem wyniki zacząłem brać doxycyklinę 2x100mg i brałem przez 2 tygodnie. Ponowne badanie 28.05 IgM 29,0 Brałem antybiotyk dalej przez kolejne 2 tygodnie Odczekalem trochę i znów zrobiłem badanie 24.06, które wykazało IgM 31,9. Badania robiłem na Weigla. Nie wiem dlaczego nie spada. Mam worki pod oczami i bolą mnie stawy (ma...
    • Dr. Beata nie przyjmuje. Co teraz, gdzie kierować? Macie jakiś plan? :( p.s. czemu link Dr Beaty nie działa?
    • Witam Państwa - jestem nowy. w tym tygodniu mam wizytę u lekarza w Bielsku. Jeśli są osoby z bielska i okolic chętne pogadać proszę o kontakt! Pozdrawiam 3marsz
    • Szukam specjalistów od boleriozy w województwie dolnośląskim ewentualnie śląskim. Byłbym niewypowiedzianie wdzięczny za informacje. Choruje od roku niedawno wróciłem z leczenia w szpitalu. Mnóstwo z Was przeszło już dziesiątki gabinetów, z pewnością też wielu w końcu znalazło kogoś kto się specjalizuje wyłącznie w tej chorobie.
    • Witam! Bardzo Was prosze o pomoc, szukam dobrego lekarza leczacego borelioze w woj. ślaskim badz osciennych. Potrzebuje kogos z duza wiedzia i kto potrafi sie zaangazowac, bo moj problem jest bardzo nietypowy. Bardzo prosze poleccie kogos. Pozdrawaim cieplo :)
    • Kto zna lekarza z Poznania?Mam borieliozę.
    • Poszukuję lekarza, który by mnie wyleczył. Jestem ponad 10 m-cy na antybiotykach różnych i dalej mam boreliozę. Czuję się źle i nikt mi nie chce pomóc. Proszę o jakiś namiar na lekarzy, którzy mogą to wyleczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się