bielsk

(10 wyników)
  • Witam Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z porodem. Od razu piszę że mój post będzie długi i ( tylko) Zainteresowanych proszę aby przeczytali w całości. Zerkając na różne fora można zobaczyć rozgorzałą, zaciętą dyskusję przebiegającą w bardziej emocjonalny ton, dotyczącą mojej postawy. Kobiety wolą uchodzic za matki-polki. A skoro już one tak postępują to inne też wg nich muszą. Właśnie dlatego nie mam ochoty pisać już czegokolwiek na forum bo ani nie ma...
  • Bardzo proszę o wrażenia z porodu w bielskich szpitalach. Jestem zainteresowana każdą opinią i wskazówką. Jestem zdecydowana na poród rodzinny ze znieczuleniem zewnątrzoponowym dlatego chciałabym się dowiedzieć, w którym ze szpitali można w ten sposób rodzić i jakie formalności są z tym związane ( skierowanie, koszty, szkoła rodzenia,). Za każdą informację dziękuję. Renia.
  • Muj lekz przenius sie do Bielska a ja mam trmin porodu na 20lipca.Hciala bym sie dowiedziec gdzie znajduje sie ten szpital i jak tam jest.
  • Cześć czy któraś z Mam rodziła w Bielsku? szukam informacji co prawda termin na lato.... ale proszę o pomoc
  • Czy ktoś może podzielić się wrażeniami na temat porodu w wodzie w szpitalu wojewódzkim w Bielsku-Białej? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
  • czy któraś z was ma termin na początek pażdziernika i jest z Bielska - Białej ?Zamierzam rodzić w wojewódzkim.
  • I CZĘŚĆ MOJEGO POSTU Witam Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z porodem. Od razu piszę że mój post będzie długi i ( tylko) Zainteresowanych proszę aby przeczytali w całości. Zerkając na różne fora można zobaczyć rozgorzałą, zaciętą dyskusję przebiegającą w bardziej emocjonalny ton, dotyczącą mojej postawy. Kobiety wolą uchodzic za matki-polki. A skoro już one tak postępują to inne też wg nich muszą. Właśnie dlatego nie mam ochoty pisać już czegokolw...
  • ...i chętnie odpowiem na pytania osób, które rozważają poród w tej właśnie klinice.
  • Witam, w 8 mc czeka mnie podróż w sprawach rodzinnych w okolice Bielska. Czy możecie polecić jakiś szpital w Bielsku, Katowicach lub gdzieś w pobliżu tych miast? Raczej nie zakładam porodu w 8 mc, ale kto wie... Pochodzę z północy, więc Wasze opinie będą dla mnie bardzo cenne.
  • Jest może ktoś z okolic Bielska-Białej. Zamierzam rodzic w szpitalu na Wyspianskiego, bo prowadzi mnie lekarz, ktory tam pracuje i szukam informacji na temat tego szpitala, w szczegolnosci poloznych. Zastanawiam sie jeszcze nad Wojewodzkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się