biga

(11 wyników)
  • W ramach rozrywki postanowilam sie podzielic dokumentem z UK tv. Wczoraj byl pierwszy odc. nowej serii, ktora jest jeszcze ciekwasza od poprzedniej. Relacja z wesel i komuni sw. w wersji cyganskiej, czyli 15 kilogramowe kiecki, styropianowe torty weselne i wymalowane polnagie dziewczynki ku uciesze pedofili. www.channel4.com/programmes/big-fat-gypsy-weddings/4od
  • Godzinę temu zadzwonił do mnie mąż i po tym co mi powiedział, do tej pory nie mogę dojść do siebie. Zeby jednak cała sprawa była dla Was bardziej oczywista muszę wyjaśnić kilka faktów. Mieszkam wspólnie z mężem od lutego 2008, ślub cywilny wzięliśmy w maju 2008. Zameldowani jesteśmy w innych miejscach, w dwóch różnych dzielnicach. Obecnie jesteśmy niecałe 3 miesiące przed ślubem kościelnym i zbieramy całą dokumentację potrzebną na zapowiedzi itp. W międzyczasie doczekaliśmy się córeczk...
  • ponieważ w sierpniu tego roku biorę ślub, zaczęłam rozglądać się za sukniami slubnymi. Jestem z warszawy więc tutaj tej mojej jedynej poszukuję. no i po obejrzeniu iluś tam sukni i odwiedzeniu kilku salonów tak sobie mysle, ze te suknie są cholernie drogie. mi, szczerze mówiac, szkoda trzech tysięcy wydać na suknię, bo przecież tak naprawdę to nie wszystko, jeszcze buty, welon, kwiaty. etc. chciałabym wydac mniej na suknię, szczególnie, ze jest ona na jeden raz. Niestety wszystkie...
  • Wklejam link do mojego typu sukni. Jak Wam się podoba? Muszę się zdecydować do środy www.margarett.pl/big/magnifico/michelangelo-big.htm
  • hej dziewczyny moze wiecie gdzie moge kupic suknie dla ciezarnej slub w grudniu moze znacie jakies strony gdzie moga byc jakies fajne suknie pozdrawiam
  • Witajcie, po burzliwych poszukiwaniach w salonach stwierdzilam, ze to co pierwotnie mi sie podobalo juz przestalo mi sie podobac. Zmiana koncepcji jednym slowem. Szukam czegos takiego - gorset + rekawki i gleboki dekolt ;) znalazlam model MichelAngelo z Margarett, ale troche mnie cena zabila. Widzialyscie moze gdzies cos podobnego? www.margarett.pl/big/magnifico/michelangelo-big.htmbuziaki Dorota
  • www.margarett.pl/big/arcade/ashley-big.htm chcialam się zapytać co sądzicie o tej sukni. Zdecydowałam się na taką,a w planach miałam Bonitę od Madame Zaremba (wystraszyłam się tylko ciężaru) bo wyglądałm w niej doskonale.
  • Dziewczyny chciałabym mieć na ślubie delikatną fryzurę, włosy rozpuszczone (NIE KOK) najlepiej z kwiatkiem we włosach, myślałam, może aby zrobić delikatnego irokeza.Włosy mam za ramiona. Jeśli macie link do jakiś fajnych prostych fryzur, to dajcie znać, pozdrawiam
  • Zostałam zaproszona na wieczór panieński,niestety przyjaciółka z którą miałam jechać do Przyszłej Panny Młodej musiała wyjechać,wobec czego idę sama.Ale w czym rzecz. Będą tam koleżanki Panny Młodej,których nie znam,a problem tkwi w tym że nie wiem jaki prezent wziąć. Podwiązka i pończoszki odpadają,bo czuję,że prezent może się powtórzyć. Macie jakiś oryginalny pomysł?? z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
  • rezygnujemy z wesela, dlatego moge oddac termin 25 czerwca 2005 roku. Nam oddadza zaliczke, a ktos moze skorzystac, zwlaszcza, ze terminy trzeba tam duzo wczesniej rezerwowac. Koszt od osoby to 160 zl sala jest zarezerwowana wraz z ogrodkiem, gdzie mozna bedzie zrobic grilla wieczorem. kontakt s_shann@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się