Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      biga

biga

(23 wyniki)
    • Czesc ,w piątek 12.09.03 chciałam lecieć z Big Blue do Hurghady do hotelu Sultan Beach. Jednak sporo dziś przeczytałam na forum negatywnych opini na temat tego biura. Proszę poradzcie mi czy mam z nimi lecieć czy też nie??? Jaka jest wasza opinia na ten temat. Z góry dzieki za wszystkie wskazówki
    • Im wiecej czytam postów tym bardziej jestem przerażony biurem Big Blue, wylatujemy 01.08 z Katowic o 10.30, dzis dzwonili do nas z biura podróży,a wylot mamy 08.08 o 6.30 (szaleństwo),więc pobyt skraca się do 5 dni (szok), szukamy wspóltowarzyszy podróży, moze razem na wycieczki fakultatywne pojedziemy............
    • Na miejscu krąży plotka wśród rezydentów innych biur o bankructwie Big Blue. uważajcie prosze, sa jaja z samolotami. Jesli juz musicie z nimi to tylko 5 gwiazdek. Goscie w moim hotelu byli zadowoleni, ale w innych ponoc płacza i prosza o zmiany.
    • Witam! Czy Big Blue odpowiedziało komuś na reklamacje i jak ewentualnie została rozpatrzona sprawa reklamacji. Bardzo prosze o info. Pozdrawiam,
    • No nie do wiary!!! Dzwonię dziś do Big Blue (po wcześniejszym SMS-sie od nich i dowiaduję się że zamiast w piątek rano, lecimy do Hurghady w niedzielę wieczorem o 19.30!!!!! To jest naprawdę świństwo - ma się jeden urlop w roku i będziemy zmuszeni lecieć nawet na ich zmienionych warunkach, bo nie chcemy siedzieć w tym roku w domu!!!] Czy tak w ogóle można postępować?! Cszy te biura wszechmocne mogą sobie tak wzmieniać!?!? No ale pewnie powinniśmy się cieszyć, że w ogóle łaskawie...
    • Witam. Jestem od kilku dni w Hurgadzie... Chciabym przestrzec WSZYSTKICH przed pochopnym braniem pokoi z recepcji, gdy w tym hotelu sa "na poczatek" proponowane pokoje bez balkonu, z oknem na korytarz.. Potem moze sie okazac, ze caly pobyt bedzie w tym pokoju ;-(((( Przyjechalismy do hotelu o 2.00 w nocy i po dlugich rozmowach z recepcjonistami o 10.00 dostalismy pokoje o normalnym standardzie. Oczywiscie rezydent sie zmyl, wiec sami na wlasna reke wszystko zalatwialismy... Og...
    • Witam Wlaśnie wróciłam z najlepszych wakacji w moim życiu. Kiedy miesiąc temu zdecydowałam się na wyjazd z Big Blue, a potem przeczytałam te wszystkie posty na ich temat.... byłam przerażona. Miałam wizje całej naszej rodziny na lotnisku... bez hotelu... w obcym kraju. Było inaczej... Już na lotnisku w Hughradzie czekała nas miła niespodzianka... rezydenci wbrew panującej opinii mili... uśmiechnięci.. przyjaźni... i tak było do samego końca. Oczywiście na miejscu też spotkałam si...
    • Kto był z Big Blue w egipcie i moze opowiedziec o wszystkich wypadkach. Nie interesuja mnie sprawy wycieczek, ale tylko hotelowe, wylotowe wpadki.
    • Prosze o pytania, odpowiem na wszystkie pozdrawiam
    • Chetnie odpowiem na pytania doytczące tego wyjazdu.Pozdrawiam.
    • Mam pytanie. Na ile dni przed wylotem biuro poinformowało Was o godzinie zbiórki na lotnisku i czy w ogóle poinformowało, czy musieliście się sami dowiadywać? Godzina lotu jest podana na ich stronie internetowej ale przecież nie wszyscy mają dostęp do sieci, a poza tym informacja elektroniczna chyba nie może być wiążąca.
    • Pytam serio moze ktos wie cos na ten temat?Oni juz nie raz bankrutowali ale teraz ponoc na serio!
    • CZy ktoś już korzystał z usług Itaki, czekam na opinnie o biurze?
    • Jak w temacie. W grupie raźniej :)
    • hello, lecę z big blue i zaczynam sie poważnie denerwować bo mimo zapewnień pani w biurze nie dostałam info ani 7 dni przed wylotem ani nawet dzisiaj!!! co jest grane czy to normalne praktyki biur? pozdrawiam
    • To miały być moje najlepsze wakacje, spośród oferowanych przez BIG BLUE hoteli wybrałem Long Beach (blisko morza, duży basen, bliskość rafy koralowej), ale jakie było moje zaskoczenie na lotnisku, gdy pan rezydent Arek ( czytaj: ZWYKŁY HAM) oświadczył, że miejsca w hotelu nie ma, ale za to załatwił nam miejsce w dużo lepszym hotelu. Zaczynając od samego początku było to tak: -godz. 16.30 :lądujemy na lotnisku i niczego nie podejrzewając, zachwycając się pogodą, podążamy do autokaru...
    • Witam. Bylem tydzien w Sheratonie w El Gouna z Big Blue. Nasza rezydentka byla Karina. Zwiedzilismy wszystko co zdarzylismy (kair, luxor, nurkowanie, giftun). W zwiazku z tym ze na ogol slyszy sie opinie negatywne, chcialbym troche w druga strone odbic ten trend. Bylo super! Hotel 1 klasa. Dostalismy to co wykupilismy, bez stresu i nerwowki. Dobry pokoj, dobre zarcie, czysto i wygodnie. Wycieczki byly dobrze zorganizowane i zadowoleni jestesmy z przewodnikow i w ogole z ...
    • Witam!! Zastanawiam sie nad wyjazdem do Egiptu z Big Blue (druga połowa sierpnia; hotel Le Meridien lub Sheraton Miramar), czytałam co nieco o tym biurze, ale informacji nigdy dość ;-) Najpierw brałam pod uwagę Triadę (może formuła7+7?), ale wolę leciec z Poznania. Będę bardzo wdzieczna za wszystkie wskazówki. Jeśli ktoś chce lecieć w tym samym terminie to miło mi bedzie poznać:-)
    • ja lece 26 wrzesnia, ponoc to strasznie ryzykowne leciec z big blue, ale co tam raz sie zyje? czy sa jaszcze tacy ryzykanci, ktorzxy leca w tym samym czasie do sultana na 2 tygodnie z warszawy? ja lece z mezem. pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się