biga

(40 wyników)
  • Nowe biuro z Jeleniej Góry - Meltemi - to kolejne wcielenie zeszłorocznego bankruta. Ja bym uważała :)))
  • Ludzie, ileż można dyskutować na ten temat. Znam branżę turystyczną dobrze i wiem, że takie niedociągnięcia są w każdym biurze, nie tylko w BB. Ten temat się ciągnie jak smród po gaciach...
  • otóż dzisiaj wybrałem się do biura podróży wykupić wakacje któe sobie upatrzyłem w Big Blue a pani w biurze mówi że pdradza bo częst Big Blue przesuwa terminy wylotu, skraca pobyty etc etc genaralnie w kontekście że oni nie chcą sobie psuć renomy ale jeśli oczywiśćie chcę to Pani jak najbardziej tyle ze nie bierze odpowiedzialnosci za jakosc. za to zaprezentowała mi ofertę Neckermana i TUi. I co ? otóż jak w Big Blue ytdzien dla dwóch osób to były pieniądze rzędu 4400 złotych ...
  • właśnie w radio podano informacje o upadku biura Big Blue
  • Wybieram się na Rodos z Big Blue. Po ostatnich wiadomościach nie wiem czy to biuro jest pewne. Ceny mają podejrzanie niskie.Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w podróżowaniu z nimi?
  • W watku O hotelu Holiday In Amphora zaczela sie polemika na temat kloptow Big Blue. Czy to prawda. A przy okazji to w sobote powiedziano mi , ze na ferie calosc Amphory sprzedano ?! marek
  • Witam, wiem ze temat tego Biura Podrozy byl nieraz tematem postow na forum, ale moze jeszcze raz... Wybieram sie z Big Blue w sierpniu do Portugalii - VELAMAR ***+ Portugalia / Torre Da Medronheira - 2 tyg. ze sniadaniem... I tu pytania: Byl ktos z BB w tym hotelu/okolicy? Czy w tym roku BB mialo jakies "wpadki" - moze ktos z Was wlasnie wrocił i jest zadowolony/niezadowolony z oferty BB? Prosze Was o rade, bo niezbyt usmiecha mi sie "wtopienie" ponad 3 tys zł za osobe i zepsucie ...
  • Od kilku miesięcy pojawiają się niby niewinne pytania o kondycję finansową firmy Big Blue. Jakie ma to znaczenie dla osoby wykupującej imprezę? Gdy w jakimś biurze wykupuję wycieczkę lub pobyt interesuje mnie czy dostanę to co miałam zagwarantowane, a nie czy biuro złożyło bilans za 2001 rok i jaką ma siedzibę. Te pytania na forum oraz artykuł, który ukazał się dziś w Rzeczpospolitej mają według mnie na celu osłabienie pozycji firmy Big Blue, a w dalszej kolejności wyeliminowani...
  • Mam zamiar wybrać się do Egiptu do hotelu Paradise z biurem podrózy Big Blue. Mam pytanie co sądzicie o hotelu oraz o samym biurze Big Blue. Zaciekawiły mnie ich dość niskie ceny.
  • Nie jestem ani za Big Blue, ani przeciw, bo nie wiem co z tego wyniknie. Rzeczywiscie moga człowieka przerazic cyferki podane w nizej wymienionym artykule. Ale jak sami zobaczycie, czepiaja sie ich. Dla mnie to artykuł na zamówienie, jak nic. Komus przeszkadzaja, tylko komu? Ciekawe co z tego wyniknie. Ja tylko wiem jedno. Boje sie z nimi jechac w tym roku, chociaz byłam w zeszłym. moim zdaniem Big Blue powinno jakos przekonac do siebie klienta po takim artykule, a oni nic, cisza....
  • Czy byl ktos ostatnio na wycieczce do Egiptu z Big Blue? Prosze o swieze opinie na temat jakosci uslug swiadczonych przez te biuro(zamierzam sie wybrac do hotelu Ambasador z ich oferty).
  • Niejednokrotnie tutaj ostrzegałam wszystkich przed Big Blue. Zawsze znalazło sie na 1 mój list 10 listów pochwalnych. Zwykle sa to te same osoby, ktore starają sie wytłumaczyc jak to jest cudownie z nimi na wakacjach. Jak ja pisałam, że ludzie płakali na lotnisku, to inni mówili, ze wrócili zachwyceni. Pytałam sie z ciekawości o hotel Zante maris na Zakhyntos, poniewaz rzeczywiscie mielismy ochote jechac na te wyspe. Okazało sie, że mozna tam wynająć przepiekne apartamenty, a nawe...
  • Lecimy z żoną i dzieckiem koniec lipca, a tutaj w centrali są beznadziejni. Łaskę zrobią, że odpowiedzą człowiekowi na pytanie. Napiszcie coś więcej, to nastawimy się psychicznie.
  • W drodze powrotnej z Bangkoku do Polski mamy 20 godzinny stopover w Abu Dhabi. Chcemy wykorzystać ten czas na zwiedzenie miasta. Wiem, że potrzebna jest wiza. Ktoś może już to przerabiał? Gdzie i jak dostać najtańszą wizę? Co polecacie zobaczyć w Adbu Dhabi i czy 15 godzinna to wystarczy?
  • Big Blue(28)

Planujemy wyjazd na Kretę we wrześniu. Najlepsze oferty ma Big Blue ale czy biuro to dotrzyma do września. Proszę o jakieś informacje,tylko szczere nie konkurencji podającej się za turystów.
  • Wybieram się na wakacje z Big Blue i szukam opini na ich temat. Może ktoś z was był gdziekilwiek z Big Blue i może podzielić się ze mną wrażeniami. Czekam na odzew.
  • Wracaliśmy parę dni temu z Egitpu - Amforas Holiday Inn w Sharm el Sheik. Odlot o 15.30. Rano informacja od rezydenta, że polecimy o 21.30, tylko że mamy opuścić pokoje ! Na szczęście było nas kilka osób, więc stanęliśmy murem, że nie opuścimy pokojów do wyjazdu. (Wyobrażacie sobie siedzieć na walizkach przez kilka godzin w hotelowym westibulu). Przegrali w sprawie pokoi - musieli wygrać gdzie indziej -rezydent pan Jarek informuje (po konsultacjach z dyrekcją firmy),że nie dostani...
  • Wlasnie wrocilem z tygodniowego pobytu w Hurgadzie. Szukalem jakis czas temu opinii na temat hotelu Ambassador, ktory znajduje sie w ofercie Big Blue i wobec zroznicowanych zdan na temat tego obiektu po prostu pojechalem na miejsce, by nie zaprzepascic mozliwosci poobcowania z Egiptem za bardzo niska cene. Hotel okazal sie byc bardzo przytulnym i wygodnym miejscem w ktorym pracuja otwarci i sympatyczni ludzie. Restauracja oferowala pyszne i bezpieczne dla wrazliwych turystycznych ...
  • Wybieram się z rodziną na Kretę do hotelu Armonia w Amudzrze.Może ktoś tam był.Proszę o opinię.
  • Czekam na wszystkie informacje. Lecimy tam w najbliższą sobotę. Chodzi mi głównie o to co jest źle, żeby nastawic się psychicznie i nie marudzić po przyjeździe. Dziękuje bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się