biologia

(4 wyniki)
  • Co muszę wykonać, jakie badania, by nie wydać za dużo kasy ;-) i żeby dowiedziec się CZY i CO siedzi w mojej pochwie? Prosiłabym także o adres (w Krakowie) jesli któraś z Was by mogła podać. Dzięki :)
  • 37.4(7)

witam, od pól roku mam tak: 2tygodnie temperatura normalna....2 tygodnie temp. 37.4 . nie wiem dlazcego tak się dzieje??co może być przyczyną??
  • Mam 24 lata, ale dopiero zaczynam współżycie. Niestety pierwszą jego próbę musieliśmy przerwać. Kilka dni później - jestem ciekawska i chciałam znaleźć powód tego bólu:P - wyczułam w środku coś dziwnego - jakby guz. Dodatkowo mnie to zdziwiło, że na tym czymś jest mały otworek. Czy to może być mięśniak? Biorąc pod uwagę, że dotąd nie współżyłam, rzadko chodziłam do lekarza, a kiedy już byłam, wszystko było w porządku. Czy mam się denerwować? Jako że nigdy nie byłam tam w środku, nie wiem, cz...
  • Wspollokatorka mojej siostry ma (ja to nazywam) "Ksiege madrosci" z zakresu biologii - ponad 2000 stron (wszystkie choroby, uklady, wiedza szkolna itd.). Wzielam ja do reki, ogladam, czytam i "naliczylam" sobie ...17 chorob!! Ale anjgorsze jest to, ze mam wszystkie konkretne objawy!! :(( Teraz sobie wmawiam rozna chorobska... Wczesniej nigdy tak nie mialam - tzn. jak cos mnie bolalo to mnie bolalo. Bralam tabletke albo mowilam, ze samo kiedys przejdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się