Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      blat

blat

(5 wyników)
    • Bardzo podobają mi się drewniane (fornirowane meble / blat w łązienkach. Mam jednak wątpliwości jak fornir będzie znosił zalewanie i wilgoć. Poradźcie - jakiego ciekawego materiału użyć do wykonania blatu , w który będzie wpuszczona umywalka.
    • podzielcie sie prosze opiniami z uzytkowania... jestesmy o krok od decyzji wybrania pieknego kamienia breccia, pozostaje jednak obawa jak bedzie sie sprawdzal jesli chodzi o nieuniknione w kuchni plamy, zarysowania etc... moze jednak sensowniej wybrac konglomerat? pozdrawiam,
    • Pytanie z diaspory, prosze nie krzyczec. W kilku watkach tam i siam, znalazlam problemy ludzi z instalowaniem blatow kuchennych w nowych budynkach, bo okna sa nisko, 75 cm od podlogi. U mnie sa reguly bezpieczenstwa (minimum 100 cm), jesli okno nizej, to barriera do 100. Czy w Polsce w budynkach okna moga byc wmontowane tak nisko, bez barrier/krat/itp ?
    • Zapałałam miłością i pożądaniem do tego kamienia, czy ktoś ma trawertyn w domu, a zwłaszcza w łazience?
    • Witam Niestety nie stać mnie na mikrofalówkę do zabudowy a na zwykłą nie mam miejsca na blacie w kuchni- czy macie może jakieś inne rozwiązania na ten problem? Dziękuję i pozdrawiam Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się