blokada

(4 wyniki)
  • witam, co może być przyczyną oporu przy wejściu do pochwy przed stosunkiem? U lekarza byłam w lutym, w zeszłym roku miałam wymrażanie nadżerki, od jesieni biorę tabletki. Nie mam upławów, nawilżenie trochę gorsze po tabletkach, ale jest. Problemy zaczęły się ok.2 tygodnie temu.Potrzebuję sporo czasu, by stosunek nie był bolesny. Poza tym wszystko wydaje się ok. Czy faktycznie jest powód do zmartwienia i wizyty u lekarza? A może to w mojej głowie jest blokada po dość długotrw...
  • Sama nie wiem, czy to przypadkiem nei hormony czy cus..Za kazdym razem, kiedy mam okazje z moim facetem "pobaraszkowac" (nie mieszkamy razem),ogarnia mnie strach i niechec...Zauwazylam,ze po prostu unikam takich sytuacji..po imprezie itp.Czuje sie z tym strasznie:(Panicznie boje sie wpadki,mimo ze sie zabezpieczamy (prezerwatywa), tyle ze w trakcie ogarnai mnei milion mysli,czy aby nie pekla, czy nic sie nie wydostanie, no szok!!gdy bralam tabletki nie bylo takiej sytuacji,psychic...
  • Cześć Kochaneczki :D Od porodu używaliśmy prezerwatyw,ale taki mam już do nich wstręt że ehh... Wiem,że to pytanie powinnam zadać mojej ginekolog,ale co Wy stosujecie? Jakie zabezpieczenie najlepiej, gdy dzidza jeszcze u cycunia uwieszony? Pozdrawiam serdecznie i Thx za odpowiedź ;)
  • 10 tygodni temu urodziłam córkę przez cesarskie cięcie. Rana szybko się zagoiła. Po kontroli u ginekologa okazało się, że ze mną jest wszystko w porządku. Jednak uważam że nie do końca tak jest... Przed ciążą nie miałam problemów ze współżyciem, a teraz mam jakąś blokadę. Od pewnego czasu próbujemy z mężem współżyć i wszystko jest ok do pewnego momentu. Gdy dochodzi do zbliżenia w połowie blokuję się nie wiem czemu. Odczuwam w środku ból od połowy i nie wiem dlaczego. Mąż nie może...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się