Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      blokada

blokada

(36 wyników)
    • Bardzo prosze o odpowiedz :jak długo trwa blokada ..nicka (i dlaczego tak długo) Pozdrawiam:)
    • Mam pytanie. Dlaczego dziś zostały zbanowane nastepujące osoby: Lavinka + inne jej nicki Vtec_z El1001 Roztoczanski Tukee i moze jeszcze inne ale o tym mi nie wiadomo Zgodnie z zaleceniem napisałam do forum.abuse, ale milczy W związku z czasową blokadą ww. osobom zostało odebrane prawo do automatycznej publikacji zdjęć . Proszę o wyjaśnienie sytuacji i przywrócenie dawnych warunków. Nikt nie dostał powiadomienia o przyczynach tego "wypadku"
    • Piszę na gazecie pod nickami wampir-wampir i monte_we_mgle. Przy próbie logowania na pocztę lub forum dostaję informacje o blokadzie kont. Mogę zakładać nowe konta i pisać, ale gdy się wyloguję i próbuję zalogować ponownie ta sama historia. O co chodzi? Przez cały dzień wszystko grało i wcale dziś nie narozrabiałem. Wysłałem wniosek o odblokowanie na abusa z poczty, której używam poza gazetą, ale bez odzewu. Siwa, pomóż, proszę :-)))
    • Po wykasowaniu pewnej (dużej) liczby wpisów, w określonym czasie ich autor dostaje czasową blokadę. Mam pytanie ile wywalonych postów to wyzwala i na jaki czas? I czy blokada działa tylko na forum, z którego zniknęły wpisy?
    • zablokowano nawet mozliwosc zalogowania sie na poczte?no jak?
    • Blokada (24)

Zablokowano mi dostęp do forum , za każdym razem kiedy chce coś napisać wyświetla mi się strona z takim to zadaniem , którego jednak nie można wykonać !! Znowu rozrabiasz? Rozwiąż test, żeby opublikować post na forum Na forum nie wypada: Kopernik był: Dyskutując warto pamiętać: Pisanie WIELKIMI literami:
    • Blokada (19)

ile godzin trzeba czekac,zeby zablokowanie intruza na forum mialo efekt? To jest jakis absurd,zeby zalozyc konto na gazeta.pl wystarczy 5 minut ,ale zeby zablokowac takiego trolla - kilka godzin. Uszczesliwiacie nas przeroznymi udogodnieniami,oby nam sie lepiej i przyjemniej forumowalo,a sprawy istotne pozostaja bez zmian.
    • Zostałam po raz kolejny zabanowana. Wczesniej byla blokada ostrzegawcza, dano mi druga szanse, ale niestety nie potrafilam jej madrze wykorzystac i utracilam przywilej pisania na forum. ROTFL Zanim palne sobie w leb w poczuciu ogromnej straty, pragne napisac, że uwazam wasze metody za beznadziejnie glupie, banujecie za poglady/wielonickowosc/sympatyzowanie nie z tym, z kim trzeba, nie banujecie natomiast panow, ktorzy regularnie pisza o sraniu kobietom w rozne otwory lub o truc...
    • Czy naprawdę nie wstyd wam prowadzić forum takimi ubeckimi metodami?
    • Jaka jest procedura dawanie bana i blokowania konta. Kto jest za to odpowiedzialny i na podstawiej jakich kryteriów?
    • Minął właśnie rok od zabanowania mnie na forum Publicystyka po poscie, w którym stanąłem w obronie Adama Michnika i dość dosadnie określiłem działalność edytorską "historyków" z IPN. Postu nie usunięto, a mnie zabanowano! Czy Forum nie złamało w tej sytuacji swojego własnego regulaminu? Czy zabanowanie to kara dożywotnia? Po ilu latach karencji można wrócić do pisanie pod ulubionym nickiem? --- forum.gazeta.pl/forum/w,904,92848025,93119200,Re_Zebys_jedna_chociaz_publikacje_IPN_p...
    • juz po raz drugi upraszam gazete o nie przeylanie mi pop-ups,ktore blokuja mi cala strone internetowa gazety. prosze nie badzcie nachalni z reklama.
    • za nią ukarany: forum.gazeta.pl/forum/w,654,117385432,117449154,Zycze_powodzenia.html "Mozliwość zalogowania sie została zablokowana.Powód Troll. Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres :abuse@gazeta/pl" dyskwalifikacja dozywotnią! Znaczy, ze teraz zeby coś napisać będę musiał za kazdym razem zakładać nowe konto? A co z pocztą? Czy mozna od tak pozbawić kogoś poczty? Za pisanie prawdy, która w oczy kole? Pozbawić kogoś kilkuletniej historii na FK? Tak po prostu...
    • Tak samo dlugo, jak sie wyglupialiscie z blokada calego Monash University w Melbourne (50 tys. studentow i pracownikow) czy tez z blokada calego Bigpond (Telecom Australia czyli miliony uzytkownikow)? Czy nie dochodzi do was, ze na Internecie nie da sie nikogo na 100% zabanowac? Ze jedyne co zyskujecie to zwolnienie tempa transmisji, bo banici sa zmuszeni uzywac tzw. proxy servers?
    • we wszystkich nowych tematach zwiazanych z lista Wildsteina, np. "Rzeczpospolita bez Wildsteina" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2526471.html "Kolegium IPN o "liście Wildsteina": zapewnimy szybszy dostęp do teczek" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2526223.html dlaczego przeciwko lustracji sa glownie byli eSBecy, wspolpracownicy a takze Wyborcza, z ktorej Michnik bezprawnie zlustrowal (czy aby tylko?) pewne osoby bez zadnego nadzoru? *** Sprawa lustracji wiąże ...
    • Ciekawe na jakiej podstawie, dobrze,ze tylko na chwilę. forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=299
    • Założyliście forum Religia. No i okazuje sie że mam tam całkowitego bana! === Czyżby jedynym powodem było to że administrują tam wspólnie kopka i giwi? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=721&t=1184266243758
    • Zlamalem regulamin na forach na ktorych nie uczestnicze :))) ,... =================================================================== Kraj - Komunikat forum W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum. Bliski Wschód - Komunikat forum W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum.
    • Jednak róbmy to PRZED wyborami . Chyba taka "dociekliwość" nie zostanie poczytana jako "antysemityzm" czy też "antygermanizm" ?
    • Umarl krol, niech zyje krol ? A cenzura bedzie taka sama kropko ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się