Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      bmw

bmw

(6 wyników)
    • co panowie sadzicie o laskach za kierownica BMW ?
    • " target="_blank" rel="nofollow">otomoto.pl/bmw-525-...C8613648.html
    • Jestem kobietą zadbaną - mogę chyba tak napisać. Buzia bez trądziku i wągrów, dyskretny makijaż, codzienne modelowanie włosów, sylwetka 170/65kg. Jestem ze wsi - czy takie kobietki mogą sie podobać "tym mężczyznom w BMW"?
    • Tak się zastanawiam czy tylko dla mnie wielkość, moc i pojemność silnika w samochodzie ma tak wielkie znaczenie czy dla innych facetów też? Dla mnie zawsze bo było ważne ale bynajmniej nie szaleje po ulicach tylko lubie spokojnie i dostojnie crusować a gdy jest potrzeba - wcisnąc gaz i wcisnąc sie w fotel. Moja żona wiedzila od zawsze że mam hopla na tym punkcie, ale odkąd kupiłem sobie samochód z 5 litrowym V12 - przestała cokolwiek w tej materii komentować ....
    • witam, zawsze smialem sie/patrzylem pogardliwie na panienki, ktore leca na samochody facetow(facetow z samochodami...) w moim miescie ( 400.000) niestety sporo dresikow i cwaniakow zaczelo kupowac za male pieniadze 15letnie bety, seaty i inne szroty, na glownej ulicy wrzucali wieczorem jedynke, zimny lokiec, a okoliczne k.... szczaly po nogach z podniety... interesuje mnie socjologiczne ujecie tego fenomenu, co takiego jest w karku ze szrotem ze znaczkiem na masce...;)))))) ... z...
    • bo malo ktory facet chce jej dorownac, wolice slodkie idiotki, najlepiej jeszcze ulegle, badz kobiety srednio-inteligentne. mam na to mnostwo dowodow z zycia. przyklad: moja siostra, 30 lat, niesamowicie urodziwa, duze czarne oczy, piekna buzia, figura, zawsze ladnie ubrana, prowadzi wlasna firme budowlana, jezdzi bmw, do tego jest wesola, rozrywkowa, chetnie sie smieje, ma wlasne M - i co ? i fakt, ze wymaga, bo nie wezmie sobie malo zaradnego badz glupiego mezczyzny za meza, i t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się